Dagboka 20.desember 2017

Dagboka i dag er short but sweet. Puck Det ble spilt kamp i Fjøset på Hamar i går. Iskrigerne møtte serieledende Dragons. Det ble tap…et jævlig surt tap. Gutta spilte stort sett jevnt med serielederne og målene til Dragons kom stort sett etter personlige feil fra vår side. Les referatet vårt fra kampen her. Selv … Fortsett å lese «Dagboka 20.desember 2017»

Dagboka i dag er short but sweet.

Puck
Det ble spilt kamp i Fjøset på Hamar i går. Iskrigerne møtte serieledende Dragons. Det ble tap…et jævlig surt tap. Gutta spilte stort sett jevnt med serielederne og målene til Dragons kom stort sett etter personlige feil fra vår side. Les referatet vårt fra kampen her.

Selv om det ble tap så skal vi ta med oss at gutta viser en helt sinnsjuk lagmoral for tida. Å hente inn en 0-3 ledelse på borte-is mot serielederne er innmari sterkt! Det er såpass sterkt at Dagboka tviler sterkt på at Dragons kommer til å ha lyst til å velge oss i sluttspillet.

I morgen er det ny match for gutta i kongeblått. Da er det M/S som er motstander. Pucken droppes presis klokken 18.30 i Garasjen borte på Manglerud. Perfekt tidspunkt for å slippe å være med på den siste julegavehandlinga. Dette er siste kamp før gutta tar en aldri så liten juleferie, så kjenn din besøkelsestid. Gutta fortjener seriøst å gå inn i mot romjulskampene med en seier før ferien. Oppfordringa vår er enkel: MØT OPP OG STØTT GUTTA! Handle julegaver kan du og madammen gjøre etterpå – vedder på at alle kjøpesentrene er nattåpne nå uansett!

Og når vi først er inne på julegaver…Den beste julegaven man kan gi er ofte opplevelser. Er det noen du er glad i og som du ikke aner hva du skal gi til jul? Vel…kjøp dem en billett til romjulskampen mot Frisk Asker eller til kampen mot Dragons i Gjøvik den 13. januar. Da kan du fleske til med en busstur også. Gjøre en dag av det!! En finere julegave skal du lete lenge etter!

 

Vålerenga Trolls
Gutta og jentene i Trolls ligger ikke på latsida selv om jula nærmer seg. Lørdag som var satte U13 nesa mot Gøteborg og Serneke Prioritet Arena for å delta på Gøteborg Marvels sin årlige Lucia Cup. Midt i julestria var det hele 28 barn og en drøss foreldre og søsken som reiste over til Gøteborg. Man LEKER ikke tur når man reiser på tur med Vålerenga! Gutta gikk på noen smeller men etter en seier mot Borås Rhinos var de klare for sluttspill og kamp om tredje plassen. Det gikk drit! Men man må tape en del for å lære seg å vinne, så vi noterer at gutta fikk enda mer erfaring med seg hjemover. Vi merker oss også at med seieren mot Rhinos så er Vålerenga U13 det første norske laget som har vunnet to ganger i Sverige. Klubben har publisert et fantastisk fint reisebrev fra denne turen på sidene sine. Les den a, folkens.

Dagboka anbefaler på det sterkeste at dere sjekker ut sidene til Trolls innimellom. Der er det mye info og mange gode og underholdene saker om stort og smått som skjer i klubben.

 

Vålerenga i dag
Vi noterer oss at det krangles i svenske media om vår nye midtbanesignering. Dagboka tenker at dette er et tegn på at Deila og co, her har gjort et kupp! Nå er det bare å glede seg til sesongstarten!

Legg igjen en kommentar