Dagboka fredag 1. desember 2017

Dagen i dag er et kinderegg; det er fredag, første dagen med julekalender og Vålerenga vaska gølvet med Lillehammer i går – og vi som trodde på en tett kamp og hadde et håp om poeng.   Deilig seier på Lillehammer Det var en deilig aften i Kristins Hall i går. Vi håpa på et … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. desember 2017»

Dagen i dag er et kinderegg; det er fredag, første dagen med julekalender og Vålerenga vaska gølvet med Lillehammer i går – og vi som trodde på en tett kamp og hadde et håp om poeng.

 

Deilig seier på Lillehammer

Det var en deilig aften i Kristins Hall i går. Vi håpa på et Vålerengalag som lå tight i forsvar, gjorde ting enkelt og som ofra seg for Søberg, Roy Einar og klubbemblemet. Det vi fikk var et lag som spilte tight i forsvar, gjorde ting enkelt og som ofra seg for Søberg, Roy Einar og klubbemblemet.

Jaggu bra gutta leste gårsdagens bok!

Lindström satte to pinner alene med Bengtsberg i LIK-målet, Thomas Olsen klemte inn en i femtehølet hans og rett før slutt satte Ahlholm spiker’n i kista i tom kasse.

Men alt var ikke bare fryd og gammen. Greven fikk et skudd mitt i planeten og måtte en tur i garderoben. Han returnerte til isen. Verre gikk det med Morten Ask. Han koliderte med en daljukk og det ble blod nok til at det så ut som om det var første episode av Jul i Blodfjell vi så på.

Wørd on the strit er at han ble sendt på sykehus. La oss håpe det bare var for lappe sammen et kutt. Vi trenger Morten.

 Ettersom Oilers ble pissa på av Dragons i går så rykket Vålerenga forbi Oilers og opp på 5. plass.

Oslo kommune satser på bredden ved å gi dem mindre is når kapasiteten alt er sprengt

Vi har idag publisert et intervju med generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, Ottar Eide, om bredden på islate i Nye Jordal Amfi.

Intervjuet kan du lese HER

En pute til besvær

Sladderpressen har tidligere meldt at Kaptein Speedo har blitt sammen med håndballandslagets Amanda Kurtovic. Ettersom det brygger opp til VM i hands så vier Dagbladet turtelduene litt oppmerksomhet. Kurtovic har flyttet Romania så de ses som regel når Brede flyr ned for å besøke henne. Alle som har sett Iskrigerne vet at Brede ikke har med seg unødvendig mye når han reiser rundt i Europa. Spørsmålet er nå hvordan han takler å reise når favorittputa fra sofaen i oppholdsrommet på gamle Jordal Amfi er kastet.

Første 1000 kort revet vekk

Vålerenga Fotball melder at 1000 personer har fornyet sesongkort og plass. Det vanlige sesongkortsalget åpner 5. desember. Mer om sesongkort for 2018; trykk HER

Vålerenga idag

Skjer ikke så mye i dag, men i morgen har Tribuneshoppen julemarked på Enga Pub. Julemarkedet starter kl 16.

Legg igjen en kommentar