Vålerenga-Odd Grenland 2-0

Fullstendig overkjørsel av Fagermos menn i det som ble et farvel til en av våre mest trofaste tjenere i kongeblått! Eliteseriens 29. runde – Intility Arena 19. november 2017, Kl. 18:00 Solgte billetter: 12236 Mål: 8 minutter         Ejuke(Kjelsrud Johansen) 49 minutter       Lekven Lagoppstillinger: VIF: Adam Larsen Kwarasey – Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan … Fortsett å lese «Vålerenga-Odd Grenland 2-0»

Fullstendig overkjørsel av Fagermos menn i det som ble et farvel til en av våre mest trofaste tjenere i kongeblått!

Eliteseriens 29. runde – Intility Arena 19. november 2017, Kl. 18:00

Solgte billetter: 12236

8 minutter         Ejuke(Kjelsrud Johansen)

49 minutter       Lekven

Lagoppstillinger:

VIF: Adam Larsen Kwarasey – Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan Näsberg – Magnus Lekven, Christian Grindheim, Herman Stengel – Simen Juklerød, Chidera Ejuke, Henrik Kjelsrud Johansen

Odd Grenland: Myhra – Ruud, Bergan, Hagen, Kitolano – Broberg, Samuelsen, Nordkvelle – Mladenovic, Occean, Rashani

Dommere: Tore Hansen, Jon-Michael Knutsen, Øystein Ytterland, Mohammad Usman Aslam

Kampen:

Grindheim blir takka for lang og tro tjeneste før kampstart. Etter to perioder i klubben spiller han i dag sin siste hjemmekamp som Vålerenga-spiller. Kontrakten blir ikke fornyet. Takk for enorm innsats og fantastiske minner Christian! Vi veit at hjertet ditt er kongeblått! Les mer i morgendagens dagbok.

1. omgang:

Odd starter best på noe som ser ut som et velbesøkt Intility Arena i kveld. Kan han noe med gratisbillettene gitt bort til lokale lag for barn og ungdom, men likevel hyggelig med litt mer folk her i kulda. Kan Enga varme alle de fremmøtte?

Odd forvarer seg dypt i banen. Skal bli vanskelig å spille de ut. Vi trenger høyt balltempo og hurtige vendinger av spillet.

Og nettopp det byr gutta våre på ganske umiddelbart. Vi angriper på høyre og Lundström kommer til et par fine innleggsmuligheter. Det siste resulterer i en corner. Den gir litt klabb og babb og nye innlegg, før Kjelsrud Johansen får gitt ballen til Ejuke. Han får to muligheter til å skyte fra 16-meteren, og på andre forsøk triller den via en motspiller og ned i keepers venstre hjørne! Kjempestart!

Vi styrer kampen fullstendig de neste minuttene. Oddspillerne ser ut som statister. Näsberg blir spilt fint fri på venstre og slår knallhardt inn i feltet. Der kommer Grindheim og styrer ballen stolpe ut!

Og så er Lundström fri på høyre. Juklerød utfordrer og slepper til vår svenske back. Han går til linja og slår 45 grader ut. Der har Grindheim løpt inn akkurat litt for tidlig og det ender med en avklaring.

Odd skaper null og niks. For et møkkalag vi møter!

28 minutter er spilt når vi vinner ballen høyt i banen. Grindheim blir spilt løs på høyre og slår et nydelig innlegg. Kjelsrud Johansen er millimetere fra å nå den med tåa. Vi opprettholder trykket og Stengel spiller Ejuke. Han drar seg inn i banen og prøver å curle den i lengste. TV-redning fra keeper.

Så er det kaos i feltet til Odd etter en corner i det 36. minutt. Keeper bommer på ballen og den lander hos Kjelsrud Johansen. Han klinker til fra 2 meter, men en Odd-spiller står i veien på streken! Skuddet er så hardt at han blir liggende i fosterstilling inni målet. Utrolig at vi ikke leder med mer enn et mål.

Det blåses for pause i en omgang vi har eid fullstendig!

1. omgang:

Vi starter ande omgang med å trykke Odd bakover igjen og får umiddelbart betalt i form av en corner. Avklaringa går rett i beina på Lekven som legger ballen i lengste hjørne med venstrebeinet. Var den innom noen kanskje? Nydelig start på denne omgangen også!

Lundström leker Messi etter 53 minutter og finter vekk backen. Han får gå fritt langs linja helt inn til keeper, men i mangel av noen å slå 45 grader til prøver han å avslutte. Keeper bare står i veien og ballen blir avklart.

Odd er altså ikke i nærheten av å skape målsjanser. 71% ballinnehav hadde vi i første omgang! Hvordan har dette laget klart å holde seg unna nedrykksstriden i år?

74 minutter spilt og Ejuke og Kjelsrud Johansen går ut for Finne og Azemi.

Skjer lite nå. Vi har god kontroll.

82 minutter er spilt når Christian Grindheim blir bytta ut til stående applaus! Nesten litt vemodig dette her.

Innbytter Fridjonsson markerer seg med en utsøkt lobb igjennom til Juklerød etter 86 minutter. Han avslutter rett til side for stolpen. Analtog fra #denblåveggen nå.

Vi skaper litt baluba i Odd-forsvaret igjen på overtid. Igjen er det helt vanvittig at vi ikke scorer mer.