Dagboka torsdag 16. november 2017

Dagboka i dag levner Storhamar Dragons ingen ære. Det er nesten sånn at vi har lyst til å be dem dra til helvete og bli der. Billetten til himmelen erre nemlig vi som har. Lørdag spiller damelaget cup-finale. Gatas Parlament har snekra sammen en cup-finalelåt som blir epis i damefotballsammenheng…jepp, så bra er den altså. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. november 2017»

Dagboka i dag levner Storhamar Dragons ingen ære. Det er nesten sånn at vi har lyst til å be dem dra til helvete og bli der. Billetten til himmelen erre nemlig vi som har. Lørdag spiller damelaget cup-finale. Gatas Parlament har snekra sammen en cup-finalelåt som blir epis i damefotballsammenheng…jepp, så bra er den altså.

50 shades of krenka
Det har vært mye snakk om farlige taklinger i norsk hockey og derfor ville forbundet snakke med klubba om det. Dette er et tiltak dagboka syns er veldig bra. Ikke bare fordi det sørger for at vi kanskje kan bli kvitt en skummel trend, men også fordi det sørger for å legge ansvaret for taklingene (og skadene) på klubbene selv.

Veldig bra! Det synes klubba i Get-ligaen også. Alle utenom en av dem.

Hvilken klubb? Storhamar.

Storhamars styreleder Njål Berge lot sine egne såra følelser ta overhånd og nekta å møte opp. Så bondsk!! Det er greit å være uenig. Det er greit å ha en annen oppfatning enn det forbundet har. Men å melde seg ut av debatten er feigt. Det er tross alt spillernes sikkerhet dette handler om. Det er direkte tragisk at klubben fant ut at det er bedre å telle sølvpenger enn å ta ansvar for sine egne spillere. Sine egne spillere som kun to dager før sendte to motspillere rett på sykehus.

Storhamar gadd ikke stille opp og sorry, da har du meldt deg ut. Dere har meldt dere ut av Get-ligaen. Dere er en klubb som sørger for at Oilers ser ut som et forbanna glanspapir. Storhamar er den klubben Quisling hadde som favorittklubb. Storhamar er et vrak som bare venter på å velte.

Dra til helvete, Storhamar. Når dere ikke klarer å ta skader seriøst dagen etter at spillerne deres med viten og vilje har gått inn i taklinger for å skade, så fortjener dere ikke å delta i ligaen vår lenger. Dere er de bønda som skylder på staten når dere tar dårlige valg.

Det er nok begrensa hva forbundet faktisk kan gjøre, men vi håper det kommer en form for tekst i etterkant der Storhamar får skylda for alt vondt i verden. Eller bare at de andre laga sier at «dette funker ikke» og shamer Storhamar som faen.

Vå’lengas jenter skal vinne finalen!
Damelaget til Vålerenga scorer mål og mening. Det gjør fader meg Gatas Parlament også. Gutta har levert en døds fet, med positivt fortegn, cupfinalelåt for damelaget. Denne kommer til å runge ut over Oslo by hele lørdagsnatta. Vi skal fader meg vinne finalen!! Det er bare å lære seg teksten en gang for alle. En ny klassiker er født!!

Vå’lenga jenter. Vå’lenga jenter. Nå må vi viser verden hvordan det skal gjøres. Vå’lenga jenter. Vå’lenga jenter. Nå må vise verden hvordan det skal gjøres. Vå’lenga jenter. Vå’lenga jenter.

 

 

Vålerenga i dag
Supportertreff på Øst. Deila kommer. Kommer du?

Legg igjen en kommentar