Dagboka onsdag 15. november 2017

Mens Enga deler ut penger til samarbeidsklubber, må TV2-sporten dele ut patetiske forsøk på unnskyldninger. Vi ser på både gladsaker og søppelmennesker i denne dagboka. «Når det regner på presten så drypper det på klokkeren» Og det skulle bare mangle. I dette tilfellet var Vålerenga presten, Klemetsrud klokkeren, og penga vi fikk for Ghayas Zahid … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. november 2017»

Mens Enga deler ut penger til samarbeidsklubber, må TV2-sporten dele ut patetiske forsøk på unnskyldninger. Vi ser på både gladsaker og søppelmennesker i denne dagboka.

«Når det regner på presten så drypper det på klokkeren»

Og det skulle bare mangle. I dette tilfellet var Vålerenga presten, Klemetsrud klokkeren, og penga vi fikk for Ghayas Zahid var det som drypper. Enga bestemte seg for å slå to fluer i en smekk, og kjørte «Engaland»-prosjektet sitt samtidig. 100 barn spilte fotball mot A-lagsspillerne før penga for Zahid ble overrakt. Erik Espeseth utdyper:

«Dette er den femte klubben vi er i og dette er et ledd i vår strategi for å bli mere synlig i byen. Vi vil bli Oslos stolthet og da må vi by på oss sjøl. Dette er moro for både dem og oss. Vi vil vinne tilbake Oslo», sier han.

Utdanningskompensasjon til klubbene som har utvikla spillere i tidlig alder er en god måte å belønne breddeklubbene for å jobbe godt og profesjonelt over tid med talentutvikling.

 

Trudde du Jordal-fadesen bare ramma hockeyfolket?

Tro om igjen. Vålerenga Trolls er også ramma, både når det gjelder rekruttering, treningsmuligheter og økonomi. For der de vanligvis har trent ligger det nå en midlertidig ishall og en parkeringsplass for entreprenøren. Vi sakser fra intervjuet vi gjorde med leder for Trollsa, Simen Kristensen:

«At entreprenøren bruker store deler av kunstgresset som parkeringsplass blir da en rød klut for våre medlemmer som, dersom byggegjerdet hadde blitt flyttet litt og bilene parkert på utsiden, kunne brukt restarealet på banen til trening».

Også føyer vi til poenget Nils Dyrnes kom med under saken vår på Twitter:

«Det er jo ikke slik at entreprenører og funksjonerer må ha parkeringsplass på en byggeplass, kjør kollektivt. Dersom kontrakten med entreprenører er utformet slik at de skal ha parkering, er det svært dårlig kontraktformular fra byggherren (Oslo kommune) og de må rydde opp!»

Vil du lese mer av intervjuet vårt med Simen om Trollsa sin situasjon, så finner du det her.

 

Siste del av dagboka er til sportsredaktør Vegard Jansen Hagen og «gutta-stemningen» i TV2-Sporten

Hagen framstår som en angrende synder der han i VG får lov til å brette ut sine største tårer.

For hva skulle han egentlig gjort? Åh for en anger! Åh for en samvittighet! Han burde tatt seg sammen. Dette skulle ikke vært en sak nå. Han skulle ikke tenkt seg om, men sagt «dette er faen ikke greit» og tatt det videre. Nå er det for sent. Han er redaktør og leder. Han skulle tatt dette ved roten da det ble tatt opp med ham. Hagen har faen ingen ære igjen. Det er for seint for ham. Når alle fem saker har skjedd i sporten og sjefen innrømmer at han ikke har tatt tak i det og gjort jobben sin, er det merkelig at han får fortsette i jobben. Da er han åpenbart en del av problemet selv.

Samtidig stikker problemet dypere enn dette. For han har skrevet en rapport, og rapporten er tatt videre. Ledelsen i TV 2 skulle tatt tak med en gang. Om det er en holdning at seksuell trakassering er greit i sportsredaksjonen kan de legge ned hele dritten. Det gjør de ikke, men Hagen burde kanskje finne seg noe annet å gjøre.

Når man som leder mottar slike varsler uten å gjøre noe med det så har man nådd rock bottom. Når man så lenge etterpå serverer den lame unnskyldninga der fordi man vil redde den lille ræva si fra brannen på dass, ja da har man virkelig begynt å grave! Det er direkte tarvelig. Det vitner om lederegenskaper som kun funker når han er under konstant tilsyn, som ei nyfanga rotte i ei felle. Vi er ikke imponert!

Vi avslutter ranten med et direktesitat fra internchatten til VPN:

«Tenk på de folka som har varsla og ikke blitt hørt på! Og så kommer han med den der nå. Det er dobbel krenkelse. Det er for sent for han å komme seg unna det her med æra i behold. Den har han mista for lenge siden. Så han kan bare holde kjeften sin!»

Og til de svina som har gjort ugjerningene og som det nå brenner under beina på: Vi veit hvem dere er!

 

Enga i dag

Vi kjøper billett til siste hjemmekamp for sesongen. Odd og Fagermo SKAL slås på søndag, og der blir det garantert god stemning! På med stilongs og boblejakke og møt opp!

Legg igjen en kommentar