Dagboka 9.november 2017

HÅKKI HÅKKI HÅKKI……Dagboka i dag handler om håkki (og litt om noobsa i Stavanger) PuckPrat I dag er det på Vålerenga vertshus det skjer. Tidspunktet er klokken 18.00. Hockeyklubben har invitert til PuckPrat med supporterne. Klanen melder om at Roy, Ulven Ylven, Oppy og Morty Black tar rusleturen fra Jordal og bort til Vertshuset for å … Fortsett å lese «Dagboka 9.november 2017»

HÅKKI HÅKKI HÅKKI……Dagboka i dag handler om håkki (og litt om noobsa i Stavanger)

PuckPrat
I dag er det på Vålerenga vertshus det skjer. Tidspunktet er klokken 18.00. Hockeyklubben har invitert til PuckPrat med supporterne. Klanen melder om at Roy, Ulven Ylven, Oppy og Morty Black tar rusleturen fra Jordal og bort til Vertshuset for å snakke med supporterne. Det er meldt om open floor, så er det noe du lurer på eller har lyst til si til dem så erre bare på hive seg uttpå.

VPN-redaksjonen vil berømme både klubben og Klanen for initiativet. Dette er et eksempel på at det på tross av at det er unntakstilstand som preger farvannet klubben navigerer i om dagen, så er det viktig for dem med nærhet til supporterne sine. Personlig er dagboka tilbøyelig til å mene at avstanden mellom klubb og supportere egentlig aldri har vært spesielt stor. I hvilke andre klubber sitter ansatte i markedsavdelinga på Facebook og svarer supportere på spørsmål seint på lørdagskveldene? Just saying.

Uansett…etter PuckPraten så vises det landslagshockey på Vertshuset.  Thomas Olsen, også kjent som han med de mjukeste håndledda i hele Get-ligaen, er tatt ut i troppen. Det er med andre ord ingen grunn til å stikke tidlig fra Vertshuset i kveld.

Ja….ladies: Vi gjentar at både Ulven og Oppy kommer, og nei…de stiller nok ikke i barings. Hva Morty Black velger å gjøre aner vi ikke…man må bare møte opp å se for seg sjæl.

DnB Arena er fylt til randen av noobs!
VPN har sagt det før og vi sier det igjen: Fansa til Soilers kan ikke en dritt om hockey. Det er  old news. Det som er derimot er nytt er at Soilers ENDELIG sjæl innser at tilskuerne deres kan nada om sporten. Derfor introduserer de en ny billettkategori: rookiebilletten.
Den billetten inkluderer at man møter noen fra klubben før kamp og man blir forklart hva en icing er og så får man en omvisning på arenaen (man blir nok bare vist hvor kiosken, dass og merch-sjappa er).

Nå er det bare å vente på at de introduserer flere nødvendige kategorier som for eksempel: Rookiebilleten inkludert klappekurs, Entusiastbilleten inkludert instruksjon i hvordan klappe uten klappere, SyngHøyt-billeten inkludert kurs i hvordan synge tekst man leser på kuben osv. Den lista der kan bli lang for vi er helt sikre på at den overbefolka markedsavdelinga deres endelig har truffet på en nisje i markedet der borte.

Vålerenga i dag
PuckPrat på Vålerenga Vertshus klokken 18.00

Legg igjen en kommentar