Ikke hold pusten når du venter på Rina Mariann!

6. oktober fulgte VårtOslo opp artikkelen «Varen er levert – Den heter Byregjeringsbekken og en klubb som blør unger«. Rina Mariann Hansen forklarte da at hun var både uvitende og overrasket i forhold til den uverdige anleggssituasjonen til Vålerenga Hockey og konsekvensen av dette, en skandale som rammer klubben, rekruttering og ikke minst et viktig … Fortsett å lese «Ikke hold pusten når du venter på Rina Mariann!»

6. oktober fulgte VårtOslo opp artikkelen «Varen er levert – Den heter Byregjeringsbekken og en klubb som blør unger«. Rina Mariann Hansen forklarte da at hun var både uvitende og overrasket i forhold til den uverdige anleggssituasjonen til Vålerenga Hockey og konsekvensen av dette, en skandale som rammer klubben, rekruttering og ikke minst et viktig fritids- og aktivitetstilbud til barn og unge.

Mange trakk en lettelsens sukk etter artikkelen i VårtOslo, for etter 6. oktober var Rina Marianns uvitenhet en faktor som var fjernet. Etter det VPN erfarer har det også vært foretatt befaringer fra forskjellige deler av Oslo kommune etter 6. oktober, så vi antar at den nødvendige dokumentasjonen er skaffet og at dette heller ikke er en faktor. Da Rina Mariann gjenstår det bare en ting, en ting som ikke akkurat har vært varemerket til avdelingen din og byrådet generelt i denne saken: HANDLING!

Vi på østkanten beskriver gjerne en person som hel ved når han sier det han gjør og gjør det han sier. En som bare prater, er en person som heller bør holde kjeft og finne seg en hobby.

Det har nå gått en måned og unga dusjer fortsatt hjemme, det har gått en måned og garderobene er like lite innbydende, men desto mer trekkfulle. Vålerenga Elite må fortsatt stå med lua i hånda og leve på almisser fra klubbens støttespillere. Det har gått en måned og både bredde og elitedel har en anleggssituasjon som i vinter for første gang vil gjøre barmarkstrening attraktivt selv i vintersesongen.

VPN oppsummerer Oslo Kommunes innsats i denne saken etter at forholdene ble kjent
Du må være politiker om du skal fylle inn noe her uten å rødme, så vi lar være

VPN oppsummerer fremskrittene som er gjort i forhold til fremdrift i byggeprosjektet siden august
Du må være politiker om du skal fylle inn noe her uten å rødme, så vi lar være.

Vålerenga Hockey – den snilleste gutten i klassen?
VPN er både stolt og litt overraska over at klubben fremstår som så lojale overfor Oslo kommune. Stolt fordi lojalitet er en fin egenskap. Skuffa fordi vi mener at Oslo kommune må gjøre seg fortjent til en slik mangel på kritikk. Nå sitter klubben stille i båten, mens båten skyter fart nedover Byregjeringsbekken (Red: Tidligere Hovinbekken). VPN hadde forventa at klubben klarere sloss på barrikadene for egen eksistens, spesielt når vi vet at både barn og deres foresatte er fortvila over hva de blir tilbudt av forhold i sine første idrettsår.

Hva skjer’a Rina?
Da saken ble tatt opp med deg sist, med prisverdig oppfølgning og god journalistikk fra VårtOslo , var det andres skyld at du var i denne situasjonen, du stakkar var bare et uvitende offer som ikke var gitt mulighet til å vise handlekraft. Nå har du fått informasjonen og hatt en måned på deg til å vise handlekraft.

Prat funker sikkert i rådhuset, men gir verken mer istid, bedre isflate, verdige garderobeforhold, inntektsmuligheter for bredde eller elite, eller noen et aktivitetstilbud.

Vi har hørt forklaringene og bortforklaringene, nå begynner vi å forstå at det er en dårlig ide å holde pusten mens vi venter på ansvarlig handlekraft!

 

Les også:

Varen er levert – Den heter Byregjeringsbekken og en klubb som blør unger

Knep uten knask – På Jordal er det halloween hele sesongen

Legg igjen en kommentar