Dagboka mandag 6. november 2017

Det ble et veldig kjipt 0-2-tap i Sandefjord og en hyggelig 5-2-seier i hockey på lørdag. Ellers har dagboka fått med seg at Vålerenga Trolls er NM-vinnere både for U15 og U19, og dagboka spør: Skal det fortsatt hete XXX, eller er det greit å kalle det Kongsvinger nå? Kjetil Rekdal mener Vålerenga har hatt en … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. november 2017»

Det ble et veldig kjipt 0-2-tap i Sandefjord og en hyggelig 5-2-seier i hockey på lørdag. Ellers har dagboka fått med seg at Vålerenga Trolls er NM-vinnere både for U15 og U19, og dagboka spør: Skal det fortsatt hete XXX, eller er det greit å kalle det Kongsvinger nå?

Kjetil Rekdal mener Vålerenga har hatt en fiasko-sesong. Ronny Deila erkjenner at mye må rettes på, kunne vi lese på nrk.no lørdag morgen.

Etter 0-2-tapet mot Sandefjord var Rekdal svært kritisk.

– De må se litt å hva de holder på med. I dag var det meget svakt. De hadde en god periode i sommer, men nå er det tilbake til gamle synder. Da de hadde troen på nedrykk ga de gass en periode, sa Rekdal på Max, og slo fast: – Det bør tas et skikkelig oppgjør i Vålerenga.

Så dårlig var stemningen at Ronny Deila låste garderobedøra. Hverken han eller spillerne kom ut før en halvtime etter kampslutt.

– Vi har vært opp og ned denne sesongen. Det har vært noen grusomme resultater og grusomme kamper. Vi må bli mer stabile. Vi må jobbe som bare det på trening og resten av sesongen for å gjøre oss klare til neste sesong, sa Deila.

Dagboka var sykt skuffa på fredag. Elendig innsats, elendig spill og en dårlig fotballkamp av begge lag. Riktignok hadde vi ballen mest, men til ingen nytte. Så ja, dagboka var skuffa.

Men når du ser hvordan norsk eliteserie er, er det faktisk en liten trøst i å se at Rosenborg taper mot Aalesund, Odd blir rundspilt av Stabæk og til og med solide og sølvjagende Sarpsborg klarer å tape borte mot Viking. Vi er ikke alene i å underprestere.

Kongsvinger eller XXX?

VPN la ut en snapvideo fra 5-2-seieren på Hedmarken lørdag. Mål av 0-1 (23.01) Tobias Lindström (Rasmus Ahlholm), 0-2 (24.28) Colin Olsen (Magnus Fischer, Rasmus Juell), 0-3 (25.21) Axel Eidstedt (Brede Csiszar, Vegard Aspehaug), 2-4 Ryan Cole (Valter Rönning), 2-5 (47.55) Fabian Gunnarsson (Csiszar) sørget for at alle poengene ble med hjem til Jordal.

I «referatet» ble navnet Kongsvinger brukt, og en leser kommenterte:

«Kongsvinger? Leste dette navnet en gang på 90-tallet. Trodde stedet var omdøpt til xxx for evig og alltid…?»

I 1996 rykket Vålerenga ned, etter å ha blitt fratatt poeng fordi Juro Kuvicek spilte 16 minutter mot Kongsvinger uten å være spilleklar. Kongsvinger klaget nemlig til NFF, selv om stillingen ikke forandret seg i løpet av de minuttene Kuvicek var på banen, skriver VG.

Mange klubber har siden den gang klaget på andre, og mistet poeng. Kongsvinger-saken, eller xxx, er på ingen måte unik i Norge. Så dagboka spør:

[poll id=»43″]

Ubeseira i 2017

Vålerenga Trolls U19 har spilt hele sesongen ubeseira! Det er fan meg sjukt! Treneren er også av forbundet kåra til årets trener. BVHIF Ironmen var sjanseløse, vi siterer:

Som ventet ble Vålerenga Trolls for sterke for motstanderen. Hele 46-0 stod det ved kampslutt, og Trolls kunne feire sitt femte mesterskap på U19 på rad. Ikke nok med det: På U15-nivå er serien ferdigspilt, og også der var det Vålerenga Trolls som tok førsteplassen!

Vålerenga i dag

Plassen er definitivt sikra i og med at Sogndal tapte mot Tromsø. Kanskje tenke litt ekstra på at Rosenborgs gullfest fikk en real opptur i og med at de selv klarte å tape mot Aalesund? Hihi. Skadefryd er da noe, men først og fremst tenke fremover og håpe at Ronny klarer å få et mer stabilt lag i 2018.

 

Legg igjen en kommentar