Dagboka fredag 03. november 2017

Det er helg, Enga spiller fredagskamp, og vi har lyst til å drikke bayer på en buss ned til Sandefjord, men må nøye oss med rødvin på hyttetur med svigers. Dagbok á la Vendredi servert. Saken er hvalbiff Og hva er vel en bedre måte å starte helga på, enn å nyte noen bayer på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 03. november 2017»

Det er helg, Enga spiller fredagskamp, og vi har lyst til å drikke bayer på en buss ned til Sandefjord, men må nøye oss med rødvin på hyttetur med svigers. Dagbok á la Vendredi servert.

Saken er hvalbiff

Og hva er vel en bedre måte å starte helga på, enn å nyte noen bayer på vei til Sandefjord, for så å se våre gutter fortsette knallformen og gi Bohinen og hvalfangerne en i nøttene?

For detta skal jo bli seier. Det er nesten så jeg kaller tapet for Molde for et arbeidsuhell. Vi var skikkelig gode, men møtte et godt lag, og var litt uoppmerksomme i avgjørende øyeblikk. Med samme innsats, tæl og pasningsspill skal vi rulle over et mediokert Sandefjordlag, som har tapt 6 av sine 8 siste kamper og lukter på kvalikplass.

Sandefjord Blad legger press på eget lag ved å kalle de siste kampene «Bohinens mentale eksamen». Lars har visstnok vært sitt sedvanlige glætte seg selv, og benytta anledninga til å slakte VGs tips om at de kom til å rykke ned. Han fikk beskjed av VGs Svea om å «lat at grindi» fram til sesongen var over, og jaggu rota de seg ikke litt borti nedrykksstriden nå på slutten. La oss bidra til at Sandefjord havner på kvalik ved å feie over Bohinens lag i kveld, akkurat som han feia over…   Vel, alle skjønner jo hvor jeg vil hen her!

 

Er det egentlig noe fett å prøve å snakke seg til landslagsplass?

«Nei», sier vi. «Jeg prøver likevel» sier Zahid. Jepp, vår gamle helt er ute og slenger med leppa igjen. Han har prøvd å snakke seg inn på landslaget tidligere, og nå klager han både på at han ikke ble tatt ut denne gangen heller, og på at de norske gutta som spiller CL får for lite oppmerksomhet i mediene. Vel, det siste kan han for så vidt ha rett i, men du kan ikke slå sammen de to tinga. De andre 3 gutta som spiller i CL blir tatt ut på landslaget gang på gang. Zahid blir det ikke. Vi synes Zahid skal slappe helt av og fortsette å kose seg med å spille i CL. Hvis han har forbedret seg så mye som han selv påstår i artikkelen, så bør han være rett i nærheten av en plass. Time will show!

 

Enga i dag

To år med fransk på VGS gjør deg tydeligvis så pretensiøs at du skriver «fredag» på fransk i Dagbokoverskrifta. I samme pretensiøse ånd tar jeg meg fri rundt lunsjtider og kjører på hytta for å unngå rushen. «Heisann Montebello!»

Legg igjen en kommentar