Dagboka torsdag 2.november 2017

Dagboka i dag er short, men ikke spesielt sweet.  Grunnen til det er at dagens skribent for tiden er strandet i Trondheim og har brukt de siste tre dagene på å ha nedtelling til når flyet tilbake til Oslo går. Nå snakker vi kun 10 timer igjen!! Puck Word on the street er at alt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2.november 2017»

Dagboka i dag er short, men ikke spesielt sweet.  Grunnen til det er at dagens skribent for tiden er strandet i Trondheim og har brukt de siste tre dagene på å ha nedtelling til når flyet tilbake til Oslo går. Nå snakker vi kun 10 timer igjen!!

Puck
Word on the street er at alt skal være klart vedrørende den midlertidige tribunen borte på Furuset Forum. Vi regner derfor med at denne kommer til å bli brukt i neste hjemmekamp. Vi finner det uansett besyndelig at Plan-og bygningsetaten har klart å utstede en ferdigattest

når arbeidene det facto ikke var ferdige. Det er litt som å levere bilen på EU-kontroll hos Circkle K (som ikke gjør sånt) og tro at det skal ordne seg!

Når det er sagt så venter vi fremdeles på at Plan- og bygningsetaten skal besvare vår henvendelse vedrørende de sikkerhetsmessige vurderingene som er gjort eventuelt ikke gjort. Vi kommer derfor å fortsette med å følge opp den siden av saken.

Det er ikke bare Vålerenga Hockey som er nomader for tida. En av spillere deres er også på jakt etter et sted å bo. Helst i området Vålerenga, Kampen, Gamlebyen, Tøyen og omegn. Har du, eller kjenner du noen, som har en ledig ettroms-leilighet eller hybel til leie? Ta kontakt med Vålerenga Hockey på mail; kontoret@vif-hockey.no dersom du selv, eller noen du vet om har noe å leie ut.

Sesongavslutning – Hele Oslo på kamp
Årets siste hjemmekamp spilles 18.november mot Odd. Det blir fest. På gjestelista har klubben ført opp alle barne- og ungdomslag under 18 år, i hele Oslo og omegn! Vi veit alle hva det betyr når man er på gjestelista. Det betyr: GRATIS INNGANG!!

Alle spillere, trenere og lagledere kommer gratis inn på denne kampen. Alle foreldre, søsken, besteforeldre, naboer, slekt, venner, kjærester, og alle andre kommer inn for den symbolske summen av 100 kroner. Dette tilbudet gjelder på Nordtribunen på felt 203-206 og alle billettene er unummererte. Billetter kjøper du her. Les mer om sesongavslutningen på klubbens hjemmesider.

Vålerenga mot Vålerenga
Siden 2014 har klubben hatt et eget lag for rusavhengige – Gatelaget. Gutta på dette laget spiller med hjertet sitt utenpå drakta og holdninga om at du spiller for flere enn bare deg sjæl er så nærværende at det er rørende. Stolthet ass…den er fader meg så sjukt gjensidig! I disse dager blir det produsert en miniserie om denne diamanten av et lag og deres innsamlingsaksjon til Karanba – et prosjekt for gatebarn i Brasil. I forbindelse med innsamlingen og innspillingen av miniserien skal Gatelaget møte Vålerengas eliteserielag til dyst på Intility Arena over to omganger á ti minutter.

Kampen spilles mandag 6. november kl. 12.00.

Vålerenga i dag
Vi noterer oss at Pål Enger endelig får den oppmerksomheten han fortjener.

Legg igjen en kommentar