Dagboka onsdag 1. november 2017

Det er dagen derpå for alle småbarnsforeldre og smågodtansvarlig i dagligvarebutikken. Men det var ikke bare unga som fikk snop i går. Det drøppa litt på vårt kjære Vål’enga også. Dønnum 2021 Intet nytt i Stengel2020, men nå er det i alle fall klart at Dønnum har forlenget kontrakten. Den gikk opprinnelig ut i 2019, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. november 2017»

Det er dagen derpå for alle småbarnsforeldre og smågodtansvarlig i dagligvarebutikken. Men det var ikke bare unga som fikk snop i går. Det drøppa litt på vårt kjære Vål’enga også.


Dønnum 2021
Intet nytt i Stengel2020, men nå er det i alle fall klart at Dønnum har forlenget kontrakten. Den gikk opprinnelig ut i 2019, men er nå forlenget til juli 2021. Vi gratulere Dønnum, og ikke minst klubben med en forlengelse. Dønnum er en spennende spiller med fart, god teknikk og gode innlegg. Det skal bli spennende å følge hans utvikling de neste årene.

Klubben har i anledningen forlengelsen intervjuet Dønnum og han uttaler at han elsker Vål’enga og hater Bøfla. Skulle nesten tro vi hadde forlenget avtalen med Egon-Pottit eller Rockesmurfen. Slike uttalelser varmer et supporterhjerte. Intervjuet i sin helhet kan sees og høres HER

Zucca på vei bort fra Rangers?
Gutten som gikk gradene i Våle’enga og sønnen til frisør’n til mutter’n ryktes bort fra New York Rangers. Rangers har underprestert hittil i år og spekulasjonene går i at man ønsker å trade vekk en ving mot en center og de mest opplagte alternativene skal være raske Chris Kreider og flashy Zuccarello. En av de som nevnes som mulig Rangersspiller i denne traden er 2. center i Edmonton Oilers, Ryan Nugent-Hopkins. Selvom mange norske NHL-farere liker at Zucca er lett tilgjengelig i New York, så må jeg si det frister å se Zucco i en av de andre gamleklubbene til Gretzky. Sjefen der er nå mannen som omtales som den neste Gretzky; Connor McDavid. I dag så er hans foretrukne høyreving Leon Draisaitl. Tenk om Zucco blir satt opp i samme rekke som McDavid. Da kan det ta fyr i teltet.

Nytt tap for Oilers
Det begynner å bli en vane, men Oilers gikk på et nytt tap i går. De tapte 2-1 for Frisk Asker og har nå plassert seg på en 7. plass i GET-ligaen og bør snart begynne å se seg bakover på tabellen. Stjernen og LØK er ikke spesielt langt bak dem. Få ting her i verden hadde vært morsommere enn om Oilers måtte ut i kvalikkspill til våren.

Tidligere Vålerengaspiller Markus Søberg gikk atter en gang målløs av banen og har nå hele 4 mål på 16 kamper. I tillegg er han også en av de dårligste spillerne i Oilers og ligaen i sinhelhet i +/- kategorien.

Vi antar at det snart kommer et intervju på TV2 der han forteller at det er alle andre enn hans eget ansvar å produsere på banen og at hvis det at han underpresterer på banen gjør at han får mindre spilletid så er det urettferdig. Akkurat som han gjorde etter at han dro med halen mellom bena fra Vålerenga fordi han ikke presterte her på tross av massivt med istid i starten.

Seier og pissing med kølle og puck
A-laget spilte ikke i går, men elitelaget for kvinner og U-20 spilte. Damelaget slo Hasle-Løren 4-7 etter 4 pinner fra Mari Grøndahl. U-20 slo Lillehammer 5-1 på Jordal (Ungdomshallen off course). 15 år gamle Calle Spaberg Olsen fortsetter å spa inn pucker. I går ble det 1+1 for ungdomsskoleeleven.

U-19 i Trolls leverer
Vålerenga Trolls U-19 er klare for NM-finale. Finalen går førstkommende lørdag på Briskeby og de møter BVH Ironmen. Ironmen har med seg spillere fra Tønsberg Raiders, Drammen Warriors og Oslo Vikings. Kampene mot Oslo Vikings, eller gamle OSI Vikings er  det mest tradisjonsrike amerikansk fotball kan hoste opp i Norge, så bare det at noen spillere derfra skal spille bør være ekstra motivasjon. Vi ønsker U-19 lykke til i kampen mot det onde.

Seier i Manila!
Det er ikke til å tro, men Cato Bangmeister Jr har debutert i en seriekamp for sitt Manila Wulvers FC. Dette skjedde på ærverdige BGC Turf mot Tala Social. Det viser seg at Tala også har et lag som heter Tala Elite, noe som kan forklare at Bangmeister Jr. ble vist en form for tillit på stillingen 3-0 langt ute i 2. omgang. På tross av begrenset spilletidmot slutten av en kamp som syntes å være avgjort endte kampen 3-2. Ryktene skal ha det til at Bangmeister Jr sitt kallenavn på laget er The Norwegian Monument. Dette henspeiler da på hans noe immobile spillestil. Vi gratulerer!

Statue av Kippe?
Sånn apropos monumenter over ting som beveger seg treigt. LSK leker med tanke på å føre opp en statue av mannen som har laget det nydeligste selvmålet mot Vålerenga. VPN synes det er bra at LSK setter av både tid og penger på dette prosjektet. Veldig bra prioritering. Andre igjen vil sikkert tenke i sitt stille sinn at dette er en potensielt hodeløs avgjørelse.

Dersom det skal lages en statue eller byste av Frode Kippe så anbefaler VPN at klubben hyrer inn Emanuel Santos. til jobben. Han er en dyktig og anerkjent skulptør som da i tillegg til Frode Kippe også vil ha jobbet med talentfulle fotballspillere. Santos mest kjente byste står på flyplassen i Madeira.

Fremdeles handlingsvilje i Start
Den nye ledelsen i Start fortsetter å dure frem i det som kan minne om Norges svar på Cardiff FC. De har nå bestemt at de skal mate den tradisjonsrike logoen sin til makrellen og erstatte den med en QR-kode. Det er jo enda mindre bedre og mer dust enn å erstatte svalen i logoen og de hvite og bla draktene til laget som kalte seg The Bluebirds med en rød dragelogo og og røde drakter bare fordi eieren, Vincent Tan, hadde mye penger og var mer overtroisk enn rasjonell. Vi antar at det neste grepet for å sikre verdensherredømme er å bytte draktfarge fra gult og svart til lyseturkis ettersom det er gjennomgangsfargen på hjemmesiden til gutta i Gaming International Group som nå skalter og valter klubben. Det ville jo være å pisse på klubben på samme måte som å erstatte logoen med en QR-kode, men i det minste så distanserer de seg noe fra Bøfla fra Ytre Strømmen. Det er da noe.

Vålerenga i dag
Det skjer ikke massivt mye i dag. Vålerenga U-14 møter Skedsmo I Skedsmo Ishall kl 1845. Kanskje du skal melde deg på turen opp til Briskeby på lørdag? Påmeldingsskjema finner du HER

Legg igjen en kommentar