Dagboka onsdag 25. oktober 2017

På Tellus generelt sliter vi med forurensing. På Helsfyr spesielt sliter de med visuell forurensing. Mer om hva klubben har glemt å søke om lov til i denne litt korte onsdagboka. Men først litt hockey Iskrigerne liker tydeligvis å bli dasket 6-3. For etter å ha tapt Oslo-derbyet mot MS 6-3 på søndag, så tapte … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. oktober 2017»

På Tellus generelt sliter vi med forurensing. På Helsfyr spesielt sliter de med visuell forurensing. Mer om hva klubben har glemt å søke om lov til i denne litt korte onsdagboka.

Men først litt hockey

Iskrigerne liker tydeligvis å bli dasket 6-3. For etter å ha tapt Oslo-derbyet mot MS 6-3 på søndag, så tapte gutta 3-6 for Juan Antonio Samaranchs´favoritt-OL-by i går. Det er ingen tvil om at gutta svinger i prestasjonene denne sesongen. En horribel start ble snudd til en meget god periode med flere seiere, men nå ser det plutselig ut som vi har havna nedi dalen igjen. I morra møter gutta Stjernen borte i Frek´stad, og da er det på tide å snøre igjen bakover i hvertfall. For det er jo ikke noe i veien med målproduksjonen. Det er i motbakke det går oppover gutter! Detta snur vi på ny!

 

Det svir i øya til folk på Helsfyr

Det har seg nemlig sånn at kommunen har fått en epost. I den eposten klages det på visuell forurensing fra Intility Arena. Dvs. fra den storskjermen som klubben har hengt på utsida av stadion og som det kjøres reklame på gjennom hele dagen. Klageren er en som jobber i en av byggene i nærheten og har kontorvinduet sitt mot denne skjermen. Vi har sett noen av bildene tatt fra kontorvinduet, og det virker ikke så ille på de, men etter å ha vært på hver hjemmekamp til nå så veit jeg at lyset og fargene fra skjermen er rimelig skarpe og kan skjære godt i øya. «Vel, litt må jo folk tåle» tenker både du og jeg, men vi er jo inhabile som Vålerenga-sympatisører.

Uansett, denne klagen førte til at kommunen plutselig fant ut at klubben ikke har søkt om lov til å sette opp denne skjermen, og klubben har blitt bedt om en umiddelbar redegjørelse. De kan visstnok få søke på tillatelse nå, men her virker det som klubben kanskje har tenkt: «det er lettere å spørre om tilgivelse enn tillatelse»!

Vi får håpe det ikke kommer til å svi på pungen til klubben!

 

Til slutt en hyggelig påminnelse

Ronny Deila kommer til stadionpuben ØST for å møte supporterne torsdag 26. oktober klokka 17.30. Null presse, reine ord for penga, burger på tallerken, og noe godt i glasset. Hva mer kan man ønske seg?

 

Enga i dag

Vi skaffer oss billett til hjemmekampen mot Molde på søndag. Jeg har fått med meg fattern og onkel, men de får sitte for seg sjøl, for jeg skal skrive kampreferat. Ta med en slektning du også!

 

Legg igjen en kommentar