Dagboka torsdag 18. oktober 2017

Dagens oppskrift på dagbok består av 60 % puck, 30 % amerikansk fotball og 10 % Liiin. Det er servert. Puck I kveld smeller det i Forum. Etter raseringa av LØK og skjendinga av Frisk, er det nå Sparta som skal sendes hjem som slakt! Gutta har hatt en tung sesongstart, men der andre lag som … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. oktober 2017»

Dagens oppskrift på dagbok består av 60 % puck, 30 % amerikansk fotball og 10 % Liiin. Det er servert.

Puck
I kveld smeller det i Forum. Etter raseringa av LØK og skjendinga av Frisk, er det nå Sparta som skal sendes hjem som slakt!

Gutta har hatt en tung sesongstart, men der andre lag som sliter sutrer som bortskjemte drittunger (Hei Stavanger Oilers) klatrer Vålerenga opp i ringa. Det er nå kvalitetene i laget vises. Kvaliteter som hardt arbeid, samhold, disiplin og stolthet. Det er direkte nydelig å se på, og vi gleder oss som unger til matchen i kveld. Face off er klokken 18.30.

En som ikke snører på seg skøytene i kveld er ulven Ylven. Han soner en 5-kampers karantene etter ei takling av Alexander Wall sist søndag. Karantena er forholdsvis grei, noe som klubben nok også synes da de ikke har funnet grunn til å anke avgjørelsen. Ulven er tilbake for å drifte rundt og jakte 4.november når vi møter XXX. I mellomtida bruker han nok tida på å forberede seg til landslagsspill. Han er nemlig tatt ut i troppen som skal spille turnering i Østerrike 9.- 11. november.

Når vi snakker om puck så kan vi ikke unngå å nevne at den 17 år gamle iskrigeren Sondre Bolling Vaaler står på «Central Scouting Players to Watch»-lista i NHL. Han kan bli plukka i 4-6 runde. Dette her er en kommende stjerne folkens. Og nå har dere en TIL grunn til å få med dere noen U-18 og U-20 kamper. Kom å se Sondre før han blir schvær!

Norsk fotball er fattigere uten Liiin i toppen?
I Dagsavisen i går tømmer Espen Hågensen Rusdal det lille hjertet sitt for frustrasjon over hvor tragisk han syns det er at Liiin ikke er i toppen av norsk fotball lengre. Beklager Rusdal, vi føler deg ikke.

Når det er sagt så finner vi deg ganske så underholdene der du med følelsene tydelig utenpå kroppen legger ut i en emosjonell forsvarstale for et lag som, helt for egen maskin, har kjørt seg sjæl i grøfta.

Vi kjenner alle en person som er av det kaliberet som rydder loft og kjeller og sender en haug med drit til loppemarked fordi det ikke har annen funksjon enn å ta opp plass. Så møter han/hun opp på loppemarkedet og forsøker å kjøpe tilbake alt av nostalgiske grunner, men ikke uten å krangle på prisene. DER har du Rusdal. Ekstra gøy er det at han skriver om FC Lyn Oslo og åpner med et hjertesukk om en idrett der klubber driver og skifter navn. Tusen takk, Rusdal. Vi har ledd godt.

Og for å svare på vårt eget spørsmål: NEI ! Vi lever godt uten Liiin i toppen av norsk fotball. At de derimot synes det er sårt og vanskelig å leve uten oss får være deres problem.

Amerikansk fotball
Til helga arrangerer Vålerenga Trolls sammen med Amerikansk Fotball Norge historiens første Women’s Open i Norge. Målsetningen er at denne 7′ turnering for damer skal bli et fast innsalg hver høst. I år er det 4 påmeldte lag, Trolls stiller med 2 separate lag, i tillegg stiller Galdiators og  danske Tomahawks.

På lørdag spiller alle mot alle med dette oppsettet:
13.00 Trolls 1 – Gladiators
14.00 Trolls 2 – Tomahawks
15.00 Trolls 2 – Trolls 1
16.00 Tomahawks – Gladiators
17.00 Gladiators – Trolls 2
18.00 Trolls 1 – Tomahawks

På søndag blir det finalespill, med Bronsefinale kl. 12.30 og finale kl.14.00. Stedet er
Ferder Stadion, Bygdøyveien 20. Les mer om arrangementet, og vis din interesse, på klubbens facebooksider.

Vålerenga i dag
ALLE MANN TIL FORUM.

Legg igjen en kommentar