Dagboka tirsdag 17. oktober 2017

Vi sutter fortsatt på helgas karameller samtidig som vi med undring lurer på hvorfor plan- og bygg ikke vil ha tilskuere i Furuset Forum. Det har vært en fantastisk Vålerenga-helg. Joda, det gikk på en resultatmessig smell for Vålerenga 2 i PostNord-ligaen, men de berga plassen. Og da kan vi faktisk unnskylde dem. Det går … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. oktober 2017»

Vi sutter fortsatt på helgas karameller samtidig som vi med undring lurer på hvorfor plan- og bygg ikke vil ha tilskuere i Furuset Forum.

Det har vært en fantastisk Vålerenga-helg. Joda, det gikk på en resultatmessig smell for Vålerenga 2 i PostNord-ligaen, men de berga plassen. Og da kan vi faktisk unnskylde dem. Det går greit, men la det ikke bli til en vane. Vi vil gjerne at rekruttene skal holde seg så høyt som mulig alle sesonger framover.

En av de som har tatt gigantiske skritt, selv om han ikke er verdens høyeste, er Chidera Ejuke. «Chiddi», som han kalles i laget, har de siste kampene framstått som en helt annen spiller enn det vi har sett før. Til VG sier han at mye av grunnen er at han rett og slett er blitt en mer professjonell spiller. Han tar seg selv og kroppen sin mer seriøst.

Chidera Ejuke dribler en FK Haugesund-spiller på rævva
Chidera Ejuke dribler en FK Haugesund-spiller på rævva

Sånt liker dagboka å høre. Det er slike holdninger og spillere vi vil ha i klubben.

Etter tre gode kamper har nå vinden snudd litt. Basert på innlegg på forumet virker ikke supporterne like skeptiske til Prosjekt Deila lenger. Dagboka er helt enig. Vi ser en giv og en holdning i laget som gjør at vi kanskje gleder oss litt mer til neste sesong enn det vi gjorde for fire kamper siden.

For nå scorer jo plutselig alle. Mangler bare Kwarasay Larsen på lista, men han kommer nok han også.

Rasfarlig tilstander i Furuset Forum

I går skrev vi om hvordan de nye tribunene i Furuset Forum ikke «blir godkjent» for tilskuere. Dette syns vi er skandaløst. Hvordan i alle dager klarer kommunen gang på gang å gjøre feil? Dagboka mistenker kommunen for å drive høyt spill. For samtidig som dette pågår jobbes det jo også med en hall på Jordal (jobber er feil ord, men dere skjønner hva vi mener).

Men tilbake til Furuset Forum.

Tribunene vekker dårlig minner for dagboka. Gynging er en ting, det kan betongtribuner gjøre også, men at tribuner gir etter er noe vi håper vi skal slippe å se igjen. Vi skal ikke lengre tilbake enn 2011 for å minnes tribuneras i Vålerenga-sammenheng

Ville du stått på denne tribunen?
Ville du stått på denne tribunen?

Vi tenker med gru på hva som kan skje om noen prøver å hoppe på de nye, midlertidige tribunene i Furuset Forum. Det kommunen her har hasta igjennom er med andre ord ikke bra.

Denne utryggheten er ikke noe vi skal ha på norske tribuner. Du skal ikke være redd for å deise ned i bakken når du står og ser hockey.

Legg igjen en kommentar