Og navnet er: Intility Arena

Teknologiselskapet Intility skal sponse stadion de neste 10 årene. Intility holder til i Schweigaardsgate i Oslo.  Det er selskapet Intility som skal pryde vår nye stadion de neste 10 årene. Avtalen skal evalueres etter 5 år. Vålerenga har de siste to årene jobbet med å lande sponsor til stadion. Det er ikke oppgitt hvor mye avtalen … Fortsett å lese «Og navnet er: Intility Arena»

Teknologiselskapet Intility skal sponse stadion de neste 10 årene. Intility holder til i Schweigaardsgate i Oslo. 

Det er selskapet Intility som skal pryde vår nye stadion de neste 10 årene. Avtalen skal evalueres etter 5 år.

Vålerenga har de siste to årene jobbet med å lande sponsor til stadion. Det er ikke oppgitt hvor mye avtalen er verdt, men det er snakk om en stor avtale. Daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, har tidligere sagt at man minst må ut med seks-syv millioner kroner årlig for stadionnavnet, så vi regner med at avtalen ligger i dette området.

Klanen omtaler Intility på følgende måte:

Intility er et norsk skybasert IT-selskap fra Oslo Øst som leverer IT-drifttjenester. Danna i 2000 og har i dag over 250 ansatte fordelt på kontorene i Schweigaardsgate i Oslo, bondemetropolen Trondheim, Singapore og Stockholm. Klanens mange og tallrike armer rekker også inn på kontorene i Oslo der vi har flere medlemmer ansatt.

Intility leverer en komplett IT-plattformtjeneste. Det innebærer totalt ansvar for kundens IT-hverdag, fra support for hver enkelt bruker til infrastruktur og drift av nettverk og servere, i følge deres nettsider.

Fra selskapets nettside så kan vi lese at Intility tilbyr en komplett teknologiplattform til over 600 selskaper. De har 20.000 bruker, er tilstede i 43 land og har altså hovedkontor i Oslo.

Intility arena skisse festplassen 2


Her ser du hva vi i VPN skrev før dagens pressekonferanse:

VPN er nå på plass i stadionlokalene. Det henger ett digert bilde av stadion her, som er delvis dekket til. Lukter stadionnavn her ja!

Det er foreløpig uklart hva som skal annonseres på dagens pressekonferanse, men Dagboka idag gjetta seg til følgende:

Hva kan stå på agendaen? Vi tipper at stadionnavnet har blitt bestemt, andre gode kandidater er annonsering av Vålerenga-dag med hockey match på nye stadion og fotballkamp i Vallhall eller kanskje Henger’n gjør comeback fordi han mener han blør mer for drakta enn gutta gjorde mot Stabæk. Vi venter i spenning.

Vel, vi må si at vi er mest skeptisk til at Henger’n gjør comeback, men merkeligere ting har skjedd i Vålerengas lange historie.

Mest sannsynlig tror vi fortsatt at det at vår nye stadion har fått sitt offisielle navn. Spilleroverganger skjer nok ikke før etter jul, så vi tror ikke det er veldig sannsynlig. VPN har forsøkt iherdig å få noen i klubben i tale, men denne gangen virker det som at skipet er tett.

 

Legg igjen en kommentar