Dagboka mandag 9. oktober 2017

Det har vært en helt ok helg for alle som er glade i klubben vår: Hockeyen tapte, men både damene og rekruttgutta vant.  Vålerenga Fotball har innkalt til pressekonferanse klokka 12 idag. VPN vil komme tilbake med mer fra pressekonferansen (mest sannsynlig dekker vi den live). Hva kan stå på agendaen? Vi tipper at stadionnavnet … Fortsett å lese «Dagboka mandag 9. oktober 2017»

Det har vært en helt ok helg for alle som er glade i klubben vår: Hockeyen tapte, men både damene og rekruttgutta vant. 

Vålerenga Fotball har innkalt til pressekonferanse klokka 12 idag. VPN vil komme tilbake med mer fra pressekonferansen (mest sannsynlig dekker vi den live).

Hva kan stå på agendaen? Vi tipper at stadionnavnet har blitt bestemt, andre gode kandidater er annonsering av Vålerenga-dag med hockey match på nye stadion og fotballkamp i Vallhall eller kanskje Henger’n gjør comeback fordi han mener han blør mer for drakta enn gutta gjorde mot Stabæk. Vi venter i spenning.

Trolls

Vålerenga Trolls U19 er seriemestere med en kamp igjen av seriespillet. De vant 0-64 mot Laura Bulls borte i helgen. De er fortsatt ubeseiret. Noe som er freakin awsome.

Også U15 laget er ubeseiret så lang i sesongen, også de spilte kamp og vant i helga. Igjen: Awsome! Vi er rett og slett Norges beste klubb. https://viftrolls.no/2017/10/02/ubeseiret/

Hockey

Okei, vi gikk på en real smell mot Storhamar i går (1-5-tap), men disse gjorde det bra: U14 Vålerenga – Skedsmo 8-0, U16 Vålerenga – Nidaros 4-1 og U20 Vålerenga – Sparta 5-3.

Når det gjelder kampen mot Storhamar ble den avsluttet med et masseslagsmål. NTB skriver: Storhamars Kodan Curren og Martin Rønold måtte ta en tidlig dusj. Det samme måtte Vålerengas Talak Lyngseth og Martin Laumann Ylven. Talak fikk en slashing etter at dommeren hadde blåst, og det var da det startet.

Barnehockey

I morgen starter forresten barnehockeyen opp igjen. Det er for gutter og jenter i alderen 4 til 6 år. Det er bare å møte opp litt før kl 1815 i Ungdomshallenpå Jordal.

Rekruttgutta

Lørdagens 2-0-seier over Grorud var et langt steg på veien mot å sikre plassen i årets 2. divisjon. Gard Holmes gutter ligger nå seks poeng foran Brumunddal på plassen under streken, samme poengsum har også Finnsnes, skriver klubbens sider. Det er altså to runder igjen og seks poengs forsprang. Normalt bør det bety at vi overlever i 2. divisjon. Lørdagens kamp borte mot Kjelsås kl 13, der kan vi avgjøre alt sjæl.

Vålerenga Damer

Maren Hauge sørget for en deilig 1-0-seier over Stabæk lørdag. Dermed er vi på sjette plass i Toppserien, men 4. plass er faktisk innen rekkevidde.

Cup på egen stadion

Søndag var det duket for cup på Vålerenga kultur- og idrettspark. Deltagere på cupen var fra 12 til 5 år gamle, både gutter og jenter. Kampene ble spilt 3 mot 3 og varte i hele 7 minutter.

Det så ut som at unga trivdes godt på den nye banen. VPN ble vitne til at et av Vålerengas yngste lag høvla over LSK i to kamper på rappen, noe vi var veldig fornøyd med.

Ett godt tiltak fra breddeavdelinga i klubben!

Haugesund

Torsdag legges statsbudsjettet fram i Stortinget, og noen timer senere kommer Haugesund til oss for å spille en sykt viktig kamp for å overleve i eliteserien. Billettlukene åpner to timer før kamp, og publikumsinnsleppet åpner en time før kamp.

Vålerenga i dag

Tja, Wales og Irland skal spille mot hverandre kl 2045 i kveld for å avgjøre hvem som får spille playoff. Det kan jo bli moro.

Legg igjen en kommentar