Dagboka fredag 6. oktober

I dagens bok så skal vi ikke bare være i nesegrus beundring over egne prestasjoner. Vi skal også være i nesegrus beundring overfor prestasjonene til landslaget og Start. Seier i Furuset Forum Det ble som vi annonserte seier mot XXX i går. Seieren satt litt langt inne dessverre så vi måtte gjennom en halv runde … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. oktober»

I dagens bok så skal vi ikke bare være i nesegrus beundring over egne prestasjoner. Vi skal også være i nesegrus beundring overfor prestasjonene til landslaget og Start.

Seier i Furuset Forum
Det ble som vi annonserte seier mot XXX i går. Seieren satt litt langt inne dessverre så vi måtte gjennom en halv runde med sudden death før kampen var ferdig.

Vålerenga tok tidlig ledelsen etter en nydelig goal av Ahlholm (som VPN spådde i gårsdagens bok), men vi klarte ikke drepe kampen. Størst var overtaket i andre periode, men på tross at vi hadde sendt avgårde 33 skudd, så hadde vi bare putta en gang. Et stykke ut i 3. periode skjedde det som måtte skje; XXX kommer på en overgang og klarer å dytte en puck bak Søberg (noe vi spådde). Vålerenga klarer ikke å svare og det blir sudden.

I sudden får XXX en utvisning og det overtallet utnytter vi godt. Øksnes tramper inn i offensiv sone og gir seg ikke før han er bak Kilar sin kasse. Der sender han en no look gjennom slotet. XXX tror Greven skal ta’n, men han hopper over og da står Oppøyen helt ledig. Slagskuddet har ikke Kilar nubbesjans på og vi tar med oss 2 poeng. Pen goal av Oppøyen (noe vi spådde)

Siste sesong med Iskrigerne
Nå ligger det en teaser ute på TV2 sin nettside for siste sesongen av Iskrigerne. Det høres ut som at det er den varme og lune stemmen til Kasper Wikestad som atter en gang skal guide oss gjennom en sesong med gutta våre. Vi er såpass rause at vi nevner at serien starter 31. oktober.

Dette blir knall!

Makrellen er kommet
Det skjer ting i Start om dagen. De har fått inn noen nye eiere som virker å ha som mål om å vise mest mulig handlekraft. For tiden så er favoritthobbyen å leke lang, lang rekke og så er det som i regla at noen må gå. For noen dager siden måtte hovedtreneren gå på dagen og nå er det keepertreneren som må gå på dagen. Det er 4 kamper igjen av sesongen og Start ligger på 2. plass. Det er 8 poeng ned til 3. plass og laget har sluppet inn respektable 30 mål på 26 kamper. Faktisk så er det bare Glimt i hele 1. divisjon som har sluppet inn færre mål enn Start i år. Likevel er det altså veldig viktig å bli kvitt en ansatt som som har vart i klubben i en mannsalder.

Om jeg ikke tar feil så Erik Ruthford Pedersen vært keepertrener under følgende trenere i Start: Steinar Pedersen, Bård Borgersen, Mons Ivar Mjelde, Knut Tørum, Arne Sandstø, Benny Lennartson, Stig Inge Bjørnebye, Topm Nordlie, Bård Wiggen, Gudjon Thordarson, Jan Halvor Halvorsen, Carsten Johansessen, Teddy Moen, Steve Perryman og Tor Røste Fossen.

Sånn sett veldig utenfra virker det jo noe unødvendig å kaste han på havet når sesongen er så og si over, Start ligger veldig godt plassert og det tilsynelatende ser ut som at han fremdeles gjør en god jobb.

Fortsette det slik så kan det bli veldig mye dramalama fra den kanten neste år.

Ny mulighet mot Stabæk
I morgen er det Stabæk – Vålerenga igjen. Det er cupfinalejentene som tar trikketuren denne gangen. Lagene møttes for 2 uker siden og da ble det 1-1 etter mål av Emilie Østerås. Kampen starter kl 15:00 og går på vakre Nadderud Stadion.

Seier mot San Marino
To gamle kjenninger fikk det ærefulle oppdraget med å spille mot publigalaget San Marino i går. Det ble naturlig nok målfest og Joshua King noterte seg for både målgivende og mål. Sander Berge startet kampen, men ble tatt av til pause.

Etterdønningene av sykkel-VM
Hverdagen har begynt å side inn i Bergen og etter en uke der bergensere fikk lov til å gjøre det bergensere liker; hylle seg selv og det går ikke sånn kjempebra.

Vi er ikke overrasket over at det samme dag som organisasjonen bak sykkel-VM klarte å bruke 4 millioner mer på å sette opp skilt i forbindelse med sykkel-VM så skriver VG om at det er utbrudd av skabb i Bergen. Det er jo tross alt noe som heter «etter den søte kløe kommer den sure svie».

VPN er fremdeles rause og gratulerer alle bergenserne med all skabben. Ingen kan skabb som dere. Dere er nummer 1 på skabb.

Vålerenga i dag
Fotballgutta har fri, damene spiller i morgen og iskrigera på søndag. Hva med å ta en tur ned på ØST for å prøve skinkeomeletten med tilsatt brie? Den serveres frem til kl 15

Legg igjen en kommentar