Dagboka torsdag 5. oktober 2017

Det nærmer seg helg, men vi er ikke helt der enda. Det er ikke Vålerenga Hockey heller forresten. Ikke nok med at de bortekamp i fjøset til helgen – de skal også spille i kveld. Dagens bok er, nærmest som ved en inkurie, herved ansett som levert. I dag smeller det Som nevnt over så … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. oktober 2017»

Det nærmer seg helg, men vi er ikke helt der enda. Det er ikke Vålerenga Hockey heller forresten. Ikke nok med at de bortekamp i fjøset til helgen – de skal også spille i kveld. Dagens bok er, nærmest som ved en inkurie, herved ansett som levert.


I dag smeller det
Som nevnt over så skal hockeylaget spille kamp i kveld. De tar i mot XXX i Furuset Forum. Kampen starter 18:30 og klubben setter pris på samtlige som møter opp. XXX ligger på plassen bak oss og vi er såpass i dytten at i bør klare å sende dem tilbake til fortiden de kom fra. Frisk Asker tar samtidig i mot Stjernen og bør vinne den kampen. Det betyr at dersom begge kampa går i vår favør så er vi a poeng med Stjernen. Dette begynner å lukte…en plass midt på tabellen.

XXX ligger sist, men har faktisk slått Lillehammer i år. Og MS da. Seierene kom back to back og utover det så har XXX stort sett fremstått som en prügelknabe. Det inntrykket må vi opprettholde. Vi må værra sinnsjukt kontrollerte, ikke stå på hæla å flippe på pucka og levere gaver i offensiv sone. Klarer vi det ruller vi over XXX.

XXX har et knippe utlendinger som skal stå for den offensive produksjonen. Bak disse gutta er det tynt.  Eneste som utmerker seg av nordmennene er Christoffer Larssen Berger, men han var god mot MS. På de siste 3 kampa har han en assist og er -3. Vi satser på at han er en one hit wonder. Litt sånn som Gerardo og hans Rico Suave.

https://www.youtube.com/watch?v=fpK_Ext2AeI

I kassa står helt sikkert Brett Kilar. Han har en redningsprosent på 89,8 og det er greit. Keepere skal jo helst ligge over 90%, men med tanke på forsvaret han har foran seg så er 89,8% innafor. Han møter ca 40 skudd i hver kamp, så det blir fort tennissiffere mot XXX uavhengig av om de har en grei målvakt eller ei.

1. rekka med Lindström, Ahlholm og Ulven får mest oppmerksomhet, men hittil i år har nok den beste spilleren vært Morten Ask. 37 år og omskolert til back på 3. året. På sesongens 8 første kamper har 4 mål og 5 målgivende. Det gjør han til den mest produktive backen i hele GET-ligaen. Morten Ask ass. 37 år – ung nok til enda å kunne det. Gammel nok til å allerede være en legende. For en mann. For et fantastisk volumøst og velfrisert hår.

En annen som begynner å gjøre seg bemerket er Thomas Olsen. Han ble jo kjent som den unge sneipen med de gode håndledda som fikk sette straffer. Nå har han blitt noen år eldre, fått erfaring, lagt på seg endel kilo og blitt en skikkelig rugg. 3 mål på 8 kamper har det blitt. Thomas kommer nok til å bli bedre jo lenger sesongen går.

VPN tror på seier mot XXX. 5-1 og alle er fornøyde med unntak av Søberg som går glipp av en shotout. Måla settes av Ahlholm, Ulven, Olsen, Oppøyen og Kaptein Speedo. Nå er det år og dag siden Brede putta sist så da sitter’n i dag. Onetimer fra blå i 5. hølet på keeper gjennom trafikk. Pass fra Stene. Du leste det her først – det kan jeg nesten garantere.

Klubben blør
VPN kom også med en artikkel i går kveld om Nye Jordal Amfi og konsekvensene dette har for klubben. Den dystre lesinga kan du gjøre unna HER  …og når du har har lest den så minner vi om at Vålerenga møter XXX i Furuset Forum i dag.

Si aaaaaaaaaaaaaaaaa
Tidligere Vålerengaspiller og Roys summer camp hangaround Mats Zuccarello er blitt plukket ut til å bli alternate captain på New York Rangers. Han skal gå på en skiftordning sammen med 2 andre spillere der de skal dele på disse 2 rollene som visekaptein for Ryan McDonagh. Blir McDonagh skada er sjansen stor for at vi ser første nordmann med en «C» på puppen. VG påstår han er første nordmann som er visekaptein i NHL, men han er i virkeligheten den 2. norske visekapteinen i NHL som har spelt juniorhockey i Vålerenga. Den første var Kjell Espen Shampo Knutsen. VPN gratulerer uansett Zucca. Dette er sjukt fett!

Zuuuuuuuuuuuc!

Fun fact: Begge er forøvrig barn en frisør, så skal du tilegne deg både lederegenskaper og ferdigheter på isen bør opphavet helt tydelig være flink til å skape en fyldig apegardin av tustene du har på knollen.

Alle mann til Follo
…i alle fall om du spiller på Vålerengas a-lag i fotball. I morgen stikker de til Follo for å møte kidsa og ha en treningsøkt med dem. Happeningen avsluttes med showcamp mellom unga og våre menn og etterfølgende selfiebonanza.

VPN ser på dette som en ypperlig anledning til å bygge selvtillit. Her kan man fråtse i temposvake pjuskinger som blir liggende nede etter en takling. Og når keeper er 1,34 m høy så er det ikke bare ledig i krysset for å si det sånn.

Bare se her hvor enkelt det er:

vinny
Neida. Vi håper det blir en fin opplevelse for alle parter. Og så minner vi foreldra deres samtidig om at neste hjemmekamp for Vålerenga er den utsatte kampen mot Haugesund. Billetter til kampen kan du dere kjøpe HER og pølser, is, brus, sjokolade og kaffe kjøper dere i kiosken på stadion.

Vålerenga i dag
Ammagad! Har du glemt det er kamp allerede? Vålerenga – XXX i Furuset Forum. Pucken droppes kl 18:30. Billetter finner du HER

Legg igjen en kommentar