Dagboka onsdag 27. september 2017

Dagboka er ustabil og glad, men også forbanna. På oss sjøl, og på en del andre. Aller først må vi bare beklage at VPN om dagen er jævla ustabile. Det svinger like mye av oss som gutta utpå matta, nesten like mye som gutta på isen også. Men vi er ikke like svake som Oslo … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27. september 2017»

Dagboka er ustabil og glad, men også forbanna. På oss sjøl, og på en del andre.

Aller først må vi bare beklage at VPN om dagen er jævla ustabile. Det svinger like mye av oss som gutta utpå matta, nesten like mye som gutta på isen også. Men vi er ikke like svake som Oslo kommune.

Vi hadde et kjempereff etter søndagens utrolig deilige seier, som kan leses om og om igjen. Og vi hadde en sylskarp gjennomgang av Oslo kommunes innsats rundt Nye Jordal ishall i går kveld, hvor det helt klart kommer frem at, ja, vi får vel hall etter hvert. Men det er en lang vei fram dit, og hva slags hall ender vi egentlig opp med?

Og har du stått opp veit du antagelig at det er onsdag, og dette er ukas første dagbok.

Ålreit. Det finnes altså en del gode grunner til å henge med huet i Vålerenga om dagen. Riktignok fikk hockeygutta ett poeng på lørdag mot Lillehammer, men vi tapte i forlengningen.

Vi slo Brann 2-1, og det var deilig, men nedrykk henger fortsatt over oss.

Rekruttgutta vant hele 3-1 i den utrolig viktige bunnkampen på mandag, og med seks poeng ned bør vi klare å unngå nedrykk – men helt sikkert er det ikke.

Hører mye dritt

Når Vålerenga sliter, snakkes det mye dritt. Denne dritten kan ha masse relevans og være mye riktig, men fortsatt er det dritt.

Det finnes masse rykter der ute på forum, Twitter og ikke minst på barkrakkene om hvor elendige og giddalause folk er, og hvor mange millioner i årslønn som fortsatt heves av enkelte spillere i klubben. Muligens er det sant, kanskje er det bare vrøvl. Ikke veit denne dagboka.

Uansett om du mener at Ronny Deila er en stor vits som ikke fikk til en dritt i Glasgow, og at det har liten verdi for Vålerenga at han faktisk fikk til noe i Drammen (det er jo ikke sammenlignbart i det hele tatt), så anbefaler dagboka at du (ja, du) holder kjeft og gjør det du kan for å bidra.

Dagboka skal selv ta initiativ til å fokusere på det som eventuelt ikke er bra nok når sesongen er over – og la oss håpe den sesongen er over før kvalikkampene spilles i november/desember.

Stabæk på lørdag

Stabæk tapte mot Kristiansund i helgen og tapte mot Strømsgodset før det. 10. september klarte de 1-1 borte mot Aalesund, men i slutten av august var det nytt tap, da for Lillestrøm.

Med seier lørdag kl 18 har vi 30 poeng og er foran dem på bedre målforskjell. På Ullevaal ble det 1-1 etter at Zahid utlignet i det 89. minuttet.

Det finnes tusen grunner til at vi vinner denne kampen, men dessverre finnes det nok nøyaktig like mange grunner til å tape. Altså er kampen fullstendig åpen, og gutta trenger et massivt trøkk (som er vanskelig å gi dem på Nadderud, men dog) for å gjøre vårt beste for at gutta igjen skal få ut sitt beste.

Vålerenga i dag

Damene har hjemmekamp i kveld kl 19 mot Stabæk. Av en eller annen merkelig grunn har ikke lagene møttes i serien før i år, men Stabæk er et solid lag – så dette kan bli tøft. Men vi har et kvinnelag som er i stand til å tukte alle i Norge. Så tvi, tvi.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar