Dagboka torsdag 28. september 2017

Iskrigerne spiller kamp i Forum. Vålerenga Trolls U19 er ubeseira. Gatas Parlament er ute med ny video. Puck I kveld smeller det. Iskrigerne tar i mot Stjernen i Forum. Vi er sjukt glade for at den alltid oppofrende Jonas Oppøyen er friskmeldt og klar til å kline til, og vi er sjukt spente på om … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. september 2017»

Iskrigerne spiller kamp i Forum. Vålerenga Trolls U19 er ubeseira. Gatas Parlament er ute med ny video.

Puck
I kveld smeller det. Iskrigerne tar i mot Stjernen i Forum. Vi er sjukt glade for at den alltid oppofrende Jonas Oppøyen er friskmeldt og klar til å kline til, og vi er sjukt spente på om nysigneringa Axel Eidstedt er så biffete som det vi håper.

Kan gutta dra i land årets første seier i kveld? Herregud som vi håper på det. En seier hadde smakt sjukt deilig midt i all kaoset og motgangen klubben opplever både på og utenfor isen om dagen. En seier fortjener både gutta på isen, klubben og oss supportere. Kampen i kveld er derfor viktig. Den er viktig for alle oss som har hjertet sitt i Vålerenga.

Oppfordringa er klar: KOM PÅ KAMP. FACE OFF ER KLOKKEN 18.30. Vis gutta at vi har ryggen deres bli med å lag en blå vegg også i Forum!

Trolls
I helga spilte Trolls U19 mot Eidsvoll 1814’s. Det tok bare fire minutters spill før Trolls fikk sin første touchdown. 1814`s jobba så hardt de kunne, men forgjeves. De lyktes ikke nevneverdig i å trenge gjennom Vålerenga forsvaret og gutta våre vant matchen 25-6. Dermed er Vålerenga Trolls U19 fortsatt ubeseiret denne sesongen.

Vi minner om at damelaget på lørdag, spiller sin første og eneste hjemmekamp for sesongen i returoppgjøret mot Haugesund Hurricanes. Sist lagene møttes vant Trolls. Vi håper på gjentakelse. Møt opp og se norges beste damelag i aksjon! Stedet er Frogner stadion. Tiden er klokken 14.00.

Dagens trønder
I morges hørte vi Rune Bratseth bruke P4 som talerør for sin misnøye med PSG. Han liker ikke at PSG kan kjøpe seg til suksess. Vi noterer oss den herlige ironien i at han ikke sa en dritt om RBK.

Rune Bratseth seiler opp som en het kandidat til å motta prisen for årets person med minst perspektiver.

Dødsfet med positivt fortegn…
Gatas Parlament har sluppet en fet video til den fete låta «Tilbake på Oslo Øst».
Videoen ser du her. Bare å sette seg ned med kaffen og nyte.

Vålerenga i dag
I dag er der Forum som gjelder. Ta med deg alle du kjenner. Kampen starter klokken 18.30

Legg igjen en kommentar