Dagboka fredag 22. september 2017

Det går litt trådt om dagen. Fotballen sliter og har problemer med å score mål. På isen sliter hockey’n og også de har problemer med å score mål. I tillegg er det høst da, så selv været er grått. Jeg antar dette føles omtrent litt som om man har masse sand i vaginaen og må … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. september 2017»

Det går litt trådt om dagen. Fotballen sliter og har problemer med å score mål. På isen sliter hockey’n og også de har problemer med å score mål. I tillegg er det høst da, så selv været er grått. Jeg antar dette føles omtrent litt som om man har masse sand i vaginaen og må løpe til trikken i regnet. 

Vel det kunne vært verre. Vi kunne vært Lyn.
Sjukehus
Iskrigera gikk på sitt 5. strake tap i årets sesong. At de skal ryke på noen tap i ny og ne er å forvente. Smal stall samtidig som de har henta opp 5 burugler tilsier at det vil svinge i pretsasjonene. Det som er synd er at laget har svikta i kampene der de burde ha vunnet. MS og LØK er overkommelig motstand. Kampa mot Dragons og Frisk Asker var mer enn godkjent. i Andre enden av skalaen finner vi kollapsen mot LØK. Skal ikke være mulig å tape en kamp mot dem der man leder 4-1.

Kamp i morra!
Det er kanskje for mye for langt å tro på seier i førstkommende kamp. Da møter vi Lillehammer i Kristins Hall. LIK har vært veldig gode i år. De har bl.a. pissa på Dragons og ligger på 4. plass på tabellen.

VPN tippet dem på en 3. plass denne sesongen.

Snur det mot Stjernen?
På torsdag er neste hjemmekamp i forumet og da kommer Stjernen på besøk. Med unntak av at de klarte kunststykket å slå Lillehammer har Stjernen kun tap denne sesongen. De to siste kampene har de heller ikke evna å score sjæl.

VG skriver for øvrig i dag at Jaromir Jagr fremdeles er ledig på markedet. Mulig han er for treig for NHL, men han burde kunne tilføre overtallsspillet vårt et og annet.

Vi satser på at gutta snur den negative trenden med eller uten Mario Jr.!

Brann på søndag
Vi møter som kjent Brann på søndag. Selv om alle var litt skuffa over resultatet mot Sarp i semi’n bør Brann hjemme være en overkommelig motstander.

Bergenserne er så høye på seg sjæl nå pga sykkel-VM at dette er en glimrende anledning til å gi dem litt bakkekontakt igjen. Nå har de fått kose seg og rulle rundt i sin egen fortreffelighet siden søndag. Det hele toppet seg nok under TT her om dagen da tusenvis av striler tok bena fatt, hadde med seg norske flagg og bannere der det stod Bergen ut av Norge og taktfast brautet «Folkefest! Folkefest!» oppover i lia. At det egentlig var et sykkelløp og ikke primitivt og lokalt parringsritual gikk strilene hus forbi.

Ettersom selvdyrkingen nå har såpass store proporsjoner at det får Dan Blizerian til å fremstå som jordnær og familiekjær har selv den tabloide blekka BA funnet tiden moden til å ta rollen som partypooper. Med makt prøver de å dra hodene til sine sambygninger ut av det det stor felles rasshølet de kaller Bergen slik at de både kan få luft og en sjelden anledning til å bivåne denne massesuggesjonen med en viss kritisk distanse.

For 10 år siden var Brann et topplag uten at vi lot oss affisere. Tilsvarende kamp på Ullevaal endte 2-0 og begge måla ble satt av Morten Berre.


<3 Morten Berre <3

Deila møtte supportera på Øst
I går møtte Ronny supportere som hadde tatt turen opp til vår nye fotballpub på VKIP i  stedet for fredagsmøtet på Dragninga.

Pressen hadde ikke anledning til å møte og det var også referatforbud. Mao vil du vite noe eller ønsker du å få svar på noen spørsmål så må du mteopp. You snooze – you lose.

Spillerlogistikken suger ass
Ekspertene er ganske samstemte om dagen. Spillerlogistikken i klubben under Deila har vært suboptimal. Dette fordi klubben har slitt sportslig i noen måneder nå. Mangelen på poeng har kommet i en periode der klubben ikke har hatt en spiss tilgjengelig. Likevel så peker man i alle andre retninger for å forklare hvorfor klubben ikke scorer.

Vi spilte ikke opp til potensialet i klubben før Moa, HKJ og til slutt Finne ble skadet og Azemi kom uten kamptrening, men med magevirus, men vi tok poeng, vi scoret endel mål og vi lå greit plassert på tabellen.

At man forbigår dette faktumet fullstendig gjør at en fremstår som lat. Meget lat. Omtrent så lat som man fremstod som da et samlet ekspertkorps mente det var antall endringer i spillergruppen som gjorde at Vålerenga sleit under Rekdal uten å sjekke hva talla var for de andre klubbene.

Vålerenga i dag
Du kan kjøpe billett til kampen mot Brann. Det gjør du HER

Legg igjen en kommentar