Dagboka fredag 15. september 2017

Dagboka handler om Vålerenga Hockey, Furuset Forum, Vålerengas A-lag, Vålerengas G19-lag, Vålerengas G16-lag og Rosenborg. Klar for nye kamper? Du veit du er i Vålerenga når klubben i ditt hjerte kobles til krise. Aftenposten skriver at Vålerenga er i krise og at Bendtner slår tilbake mot kritikerne. Eh, slå han tilbake ved å tape 0-4 … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. september 2017»

Dagboka handler om Vålerenga Hockey, Furuset Forum, Vålerengas A-lag, Vålerengas G19-lag, Vålerengas G16-lag og Rosenborg. Klar for nye kamper?

Du veit du er i Vålerenga når klubben i ditt hjerte kobles til krise. Aftenposten skriver at Vålerenga er i krise og at Bendtner slår tilbake mot kritikerne. Eh, slå han tilbake ved å tape 0-4 mot Real Sociedad?

Rekdal lønnes som ekspert og er av flere medier sitert på å ha sagt følgende om Vålerengas prestasjoner i eliteserien i år: Regelrett fiasko.

Dagboka er som alle andre ikke fornøyd med det A-laget har levert, likevel føler vi for å påpeke at det finnes forskjellige måter å omtale andre på. Du kan velge å si noe som bekrefter at det var større forventninger til klubben i år, eller du kan gjøre som Reka, og ordlegge deg slik at du blir sitert og får oppmerksomhet rundt egen person.

Det er fristende å minne Rekdal om hva han selv sa til Christian Gauseth da han kritiserte Vålerenga med Rekdal som trener: Det er mulig Gauseth ikke får nok oppmerksomhet i OBOS-ligaen.

Kytern

Og skulle du noen gang føle at livet er litt leit og trist, som Kytern nok har kjent på, så trøst deg med hans kloke ord:

Vålerenga du skal vite

at jeg har deg meget kjær.

Helt fra jeg var bitte liten

har jeg levd og åndet her.

 

Rundt omkring på dine gater

tok jeg mine første skritt.

Siden ble du i mitt hjerte

selve kongeriket mitt!

 

Dine små, forkomne trehus

som jeg kjenner ut og inn,

ble for meg i tidens fylde,

perler i mitt vare sinn.

 

Her hos deg på dine løkker

var jeg alltid glad og fri.

Her ble mine åpne sanser

stemt av drøm og poesi.

 

Derfor vil jeg dypt ærbødig

nynne lavt min takk og pris,

her jeg går og mediterer

i ditt sommerparadis

Kytern

Rosenborg

Det blir Rosenborg x 3 i helga. Søndag kveld kl 20 skal A-laget prøve å slå dem på Lerkendal igjen. Det kan fort bli tøft for oss, det ser vi, men vi finner trøst i geniet Kåre Ingebrigtsen. Før gårsdagens Europa Liga-kamp sa han at «Ajax og Celtic er fullt på høyde med Real Sociedad». For å illustrere at Rosenborg er like gode siden de slo ut Ajax og nesten Celtic. Lurer på om Kåre sier det samme også i dag etter å ha blitt rundspilt og tapt 0-4.

Vålerenga G16-lag spiller altså mot Rosenborg allerede i morgen kl 13.30 på vår nye stadion. Ta turen og se våre talenter spille fotball, og er du spent på hva J16-laget får til, stikker du innom stadion for å se deres kvartfinale mot Herd søndag kl 15.

Lørdag spiller også Vålerenga G19 kvartfinale borte mot Rosenborg i NM. RBK er antagelig favoritt her, men vi veit det er mulig å hente noe ut av Trøndelag, og da snakker vi ikke bare lokale berter med skinnvest, fulle av nikotin og hjemmebrent.

Vålerenga Hockey

Det er til å grine av, men altså: Vi ledet 4-1 i gårsdagens kamp mot Lørenskog, men taper likevel 4-5. Er det mulig? Med 37 sekunder igjen fikk Lørenskog en mann utvist, og vi hadde en kjempesjanse, men det holdt ikke.

Vi er altså uten poeng etter to kamper, og søndag kommer serieleder Frisk Asker til første hjemmekamp i Furuset Forum.

Kanskje hjelper det at Fabian «Fabbe» Gunnarsson er på plass, bedre kjent som lillebroren til Filip Gunnarsson. I en gammel sak på Moras hjemmesider (hans gamle klubb), står det:

«Fabian har under sina tre säsonger i Mora IK tröjan inte gjort sig känd som någon poänggörare utan har istället andra styrkor. Med sitt hårda arbete, sin fysiska spelstil och sitt uppoffrande spel har han blivit en av lagets publikfavoriter».

Furuset Forum

Klubben skriver: Det har den siste tiden vært mye frem og tilbake når det gjelder spill i Forum denne sesongen. Søndag skal første hjemmekamp spilles mot Frisk Asker i Forum kl 17, og det hastet med å få en avklaring i saken. Nå er det er klart at det blir match på søndag, og garantert tre hjemmekamper til. I løpet av den tiden skal det jobbes på spreng med å få godkjent arenaen og den midlertidige tribunen for fremtidig spill.

Dagboka kan skrive mye mer om denne saken – for det er da vitterlig lenge siden det ble kjent at Vålerenga skulle spille i Furuset Forum, og at det skulle være behov for en midlertidig godkjenning også denne sesongen, er merkelig. Likevel velger vi å holde kjeft og glede oss til første ordentlige hjemmekamp i år.

Podcast om Vålerenga

Det ramlet inn en god, gammeldags e-post, og vi siterer gjerne:
Podcast’er finnes det flust av, men i Vålerengamiljøet har det ikke vært så mange. Det var for 5-6 år siden en som het Østkantsendinga med noen glade herrer. Så var det =Engaradio som prøvde med livesending en kort periode. Etter det var det stille veldig lenge, men våren 2016 fant  to gamle travere i supportermiljøet ut at vi hadde lyst å gjøre sammen. Espen Knutsen og Mikkel Kjelstrup fant kjemien og ble enig om at dette kan vi gjøre.
Første sending eller opptak ble gjort august 2016.  Vi har pr.dags dato spilt inn 9 episoder på ulike lokasjoner, noen med to gjester, noen med en gjest, og også uten gjester.
Vi tar gjerne i mot ris og ros, innspill til temaer og forslag til gjester. Lik oss gjerne på Radio 0658 sin facebook-side.
Hvor finner du podcasten? Søk opp Radio 0658 på soundcloud.com – der ligger vi –  av og for Våletengafans.

Vålerenga i dag

Du skal ha et veldig stort Vålerenga-hjerte hvis du går for denne, men i kveld kl 2015 på Valle Hovin kunstgress 2, spiller Vålerenga 2 i 8. divisjon menn mot Akerselva. Eventuelt kan dra til Kringsjå kl 18.30 og se to Vålerenga-lag i 8 års klassen spille durabelig derby mot Lyn.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar