Dagboka torsdag 14. september 2017

Hockeytorsdag!! Iskrigerne skal over kommunegrensa til Lørenskog. Vi har troll på landslaget. Innebandyen har sesongåpning, og håndballen søker etter trenerspirer. Dagboka er servert. Hockey I dag spiller Iskrigerne sin andre kamp denne sesongen. Kampen er borte mot LØK og face off er klokken 18.30. LØK sliter både på og uttafor is denne sesongen. Vi har … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. september 2017»

Hockeytorsdag!! Iskrigerne skal over kommunegrensa til Lørenskog. Vi har troll på landslaget. Innebandyen har sesongåpning, og håndballen søker etter trenerspirer. Dagboka er servert.

Hockey
I dag spiller Iskrigerne sin andre kamp denne sesongen. Kampen er borte mot LØK og face off er klokken 18.30. LØK sliter både på og uttafor is denne sesongen. Vi har bare en ting å si til dem: BURN….Karma is a bitch!

Uansett…kampen begynner 18.30 så du rekker fint å hive deg i bilen eller på bussen for å støtte gutta på tribuna. Klubben ror i litt motvind for tida, men det stopper dem ikke i å peise på og satse sportslig. Vi liker den holdninga. Man har ikke tapt når man blir slått, man taper når man gir seg. Og klubben gir seg ikke. Det står det respekt av. Derfor sender vi ut oppfordring til alle sammen: Ta turen til pingpong-hallen og støtt gutta på isen og klubben med sang og et lurveleven av en annen verden på tribuna. Vi garanterer at gutta på isen vil kjenne på varmen!

Amerikansk fotball
Det skjer mye spennende i og rundt Vålerenga Trolls om dagen. I helga ble U-19 landslaget til Nordisk mesterskap 19-21 oktober tatt ut. Trollsa har hele 7 spillere på rosteren. Vi gratulerer alle gutta. Det er umåtelig stas når Vålerenga-spillere representerer med flagget på brystet. Dra til Danmark og kick ass!

Fredag spilte iskrigerne kamp i Gjøvik fjellhall. På søndag var det Trolls U-19 sin tur å innta bygda. Da var det vingeklipping av svaner som sto på plakaten. Det var einveiskjøring hele veien og gutta våre vant overlegent 64-0. Referat fra kampen leser dere på klubbens nettsider.

Innebandy – sesongåpning
Søndag smeller det i teglverket. Vålerenga Innebandy sesongåpner mot Lillestrøm. Face off er klokken 16.00. Vålerenga har styrka stallen sin før sesongstart og i løpet av de siste dagene er det klart at Sindre Halvorsen og Jonas Wågman er klare for Enga. Sistnevnte kommer fra eliteserieklubben IK Akerselva, og har en mørk fortid fra Lillestrøm.

Hands
Kan du håndball og er keen på å dele kunnskapen din og engasjementet ditt med andre?? Vel…nå har du sjansen. Vålerenga Håndball søker etter trenere. De ønsker seg en trenere med erfaring, og de vil ha folk som har lyst til å bidra til å skape det beste håndballmiljøet i Oslo. Er dette deg? Er du interessert og/eller har lyst på mer informasjon fyr av en e-post til: sportslig@vifhandball.no

Eller så har damelaget gjort det bra i seriestarten. De har spilt to kamper og er ubeseira. Det er sånn det skal værra!

Vålerenga i dag
Vi tar alle sammen turen til pingponghallen bak kjøpesenteret borte i Lørenskog.

Legg igjen en kommentar