Dagboka onsdag 13. september 2017

Dagsavisen skriver litt om Herman Stengel. VG skriver mye om Svein-Erik Edvartsen. VPN skriver om Vålerenga, og lørdag er det NM-kvartfinale for G-16-laget. Stengel i skyggen er tittel på Dagsavisens sak om Herman Stengel. Herman Stengel var en av VIFs beste spillere i vår. Så ble han satt ut. Kaptein og svært sentral i Vålerengas … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 13. september 2017»

Dagsavisen skriver litt om Herman Stengel. VG skriver mye om Svein-Erik Edvartsen. VPN skriver om Vålerenga, og lørdag er det NM-kvartfinale for G-16-laget.

Stengel i skyggen er tittel på Dagsavisens sak om Herman Stengel.

Herman Stengel var en av VIFs beste spillere i vår. Så ble han satt ut.

Kaptein og svært sentral i Vålerengas ellever: Herman Stengel. Sist Vålerenga vant en eliteseriekamp var 3-1 over Lillestrøm på Ullevaal 24. juni. Da spilte Stengel fra start. Siden har alt stoppet opp for VIF, og Stengel har kun spilt et kvarter som innbytter i en av de seks seriekampene siden. Men han fikk en drøy halvtime i kvartfinalen mot Rosenborg, skriver avisa.

Dagsavisen skriver videre: «Alle» rundt laget sier at situasjonen skyldes at Stengel ikke har signert ny kontrakt. Det har han fortsatt ikke gjort.

– Men jeg har sagt at det er her jeg vil være, jeg gir alt på trening og i de kampene jeg får spille, sier en gjennomsvett Stengel til Dagsavisen etter at også han fikk slippe til på den nye arenaen mandag kveld.

VPN mener: Vålerengas problemer definitivt skyldes mer enn at Herman Stengel ikke spiller. Muligens kunne han vært brukt mer og hevet midtbanen bittelitt, men de problemene Vålerenga har på banen er av et helt annet kaliber enn Stengel kan løse de for oss. 

Samtidig virker det mer og mer tydelig at han er i kulden, selv om Ronny har avvist dette hardnakket.

Svein-Erik Edvartsen

Svein-Erik Edvartsen (38) er ferdig som seksjonsleder i Norges Fotballforbund. Han får heller ikke dømme fotballkamper i 2018, skriver VG.

Nå tyder alt på at det blir rettssak mellom den «karismatiske» (ironivarsel) dommeren og hans våpendrager John Christian Elden på den ene siden, og Fotballforbundet på den andre.

VPN kjenner denne saken utelukkende fra utsiden (dog registrerer vi at VG omtaler en epost hvor noe av innholdet i eposten refererer til VPN, altså oss), men dagboka tenker følgende om saken:

Latterlig. Det er en fullstendig håpløs sak som ALLE involverte utelukkende kan tape på – med unntak av advokater som Elden som jo lever av at folk gjør latterlige valg. Nå veit jo ikke vi detaljene her, men det MÅ være gjort BETYDELIGE feilvurderinger på begge sider som gjør at saken har klart å bli så stor som den vitterlig er.

Synes vi synd på noen av partene? Haha. Nei, selvsagt ikke. At Norges angivelig nest beste dommer havner i en slik konflikt med et forbund vi på veldig mange områder har null respekt for (sjekk hvordan de behandlet Drillo, Ada Hegerberg, osv.) er jo ikke veldig overraskende. Denne gang har vi også null sympati med NFFs motpart – i motsetning til Ada og Drillo, så derfor er vår øvelse utelukkende å sitte på utsiden og gotte seg over andres inkompetanse. Her kommer det til å rulle nye NFF-millioner av kroner ut i intet. Nada.

Kvartfinale

Vålerengas G-16-lag har to særdeles viktige kamper førstkommende lørdag og tirsdag – altså med bare tre dagers mellomrom. Først kommer Bodø/Glimt på besøk i vår nye storstue, og forhåpentligvis får de bank. Og tirsdag reiser gutta til Langhus kunstgress for å spille toppkampen i interkretsserien. Vålerenga leder serien, men bare fem poeng foran Follo.

Vålerenga i dag

Sjekk ut gastropuben Øst. 14-tv-skjermer, da bør det være mulig å kikke på Champions League i kveld, kanskje Ghayas Zahid får spille mot Real Madrid? I så fall blir han den første norsk-pakistaneren i Champions League, skriver utrop.no.

 

Legg igjen en kommentar