Dagboka tirsdag 12. september 2017

En litt kort dagbok i dag. Hovedbudskapet er essensen i klubbsjela vår: «Du går aldri aleine i Vålerenga!» Tap for rekruttene i første «hjemmekamp» Vålerenga 2 fikk en like lei start som A-laget på jobben med å gjøre den nye stadion til et fort. KFUM ga seg ikke før det sto 0-4 på tavla i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. september 2017»

En litt kort dagbok i dag. Hovedbudskapet er essensen i klubbsjela vår: «Du går aldri aleine i Vålerenga!»

Tap for rekruttene i første «hjemmekamp»

Vålerenga 2 fikk en like lei start som A-laget på jobben med å gjøre den nye stadion til et fort. KFUM ga seg ikke før det sto 0-4 på tavla i går. 243 tilskuere var tilstede. Det må vel kunne sies å være litt mindre enn man håpa på, men valget får ta sin del av skylda. 2. laget ligger nå på 11. plass, som er den siste plassen over nedrykk i Postnord-ligaen avdeling 1. Tøffe kamper venter gutta resten av sesongen, så her er det bare å brette opp erma og klinke til! Vi kan gjøre vårt ved å møte opp på tribunen og vise gutta at #viharryggenderes

 

Comeback med kickback

Jepp. Anders Myrvold gir seg etter EN kamp for Vålerenga Hockey. Det var fett så lenge det varte, men detta kan du ikke ha tenkt ordentlig igjennom Anders? Litt mer planlegging og analyse før du satte navnet ditt på det papiret, så hadde det ikke sett så dumt ut. Ikke det at vi skal nekte deg å gjøre enda et comeback altså! Vi liker deg godt vi Anders. Du er velkommen tilbake når som helst!

 

Til slutt en veldig trist melding

Vi siterer våre venner i Aperopet:

«ARVIN TARAVATY, G-16 NORGESMESTER 2012, ER DØD

Vålerengas NM-mester fra 2012 ble drept etter tragiske omstendigheter på Ellingsrud torsdag. Arvin Taravaty døde lørdag.

Hans lagkamerater var bla. Ivan Nasberg, Markus Nakkim, Niklas Nygård Castro, Rino Falk Larsen og Simen Olafsen.

Det lyses fred over hans minne.»

VPN vet det er vanskelig å finne mening i det meningsløse for Arvins nærmeste nå. Sorgen og tomheten man føler i seg er overveldende, men er lettere å bære om den deles. Arvins familie skal vite at man går aldri aleine i Vålerenga! Vår dypeste medfølelse til alle pårørende. Vi lyser fred over Arvins minne.

Vålerenga i dag

Livet er skjørt. Husk å være snille med hverandre, og fortell de du er glad i at du er glad i dem. Hver dag!

Legg igjen en kommentar