Dagboka onsdag 6. september 2017

Det er bare dager igjen før åpningshelga er et faktum. Vi gleder oss som unger til å komme oss inn på ny stadion, og mens vi venter tar dagboka et ekstra fokus på seriestarten i håkki. For hva kan vi egentlig vente oss av Vålerenga på isen i år. Landslagstrener Petter Thoresen (ifølge NTB) tror i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. september 2017»

Det er bare dager igjen før åpningshelga er et faktum. Vi gleder oss som unger til å komme oss inn på ny stadion, og mens vi venter tar dagboka et ekstra fokus på seriestarten i håkki.

For hva kan vi egentlig vente oss av Vålerenga på isen i år. Landslagstrener Petter Thoresen (ifølge NTB) tror i alle fall at Stavanger Oilers tar sin sjuende kongepokal på rad, og tipper at Storhamar, Lillehammer og Frisk Asker havner på plassene bak Stavanger. I så fall ser vi ikke Vålerenga i en semifinale når sesongen er over, og må kjempe om femte plassen med Sparta.

– Svakt VIF-lag

Hamar Arbeiderblad har en interessant analyse i dag:

«Bohem-klubben fra Oslo øst har satt på bremsen mens de venter på at nye Jordal Amfi skal stå klar. Selv om de kongeblå trolig har det svakeste laget på papiret noensinne, vil det være overraskende om ikke Vålerenga kommer til å kunne glefse og bite fra seg mot antatt bedre motstand. Roy Johansen og Espen «Shampo» Knutsen er en sleip og rutinert trenerduo som vil gjøre alt de kan for å teste ut hvilke spillere som får være med tilbake til Jordal Amfi, der det vil bli langt tøffere satsing», skriver avisa.

– Det kommer til å bli tøft å komme til den lille isflaten i Furuset Forum denne sesongen. Og det kommer til å gjøre vondt å møte Vålerenga – selv om laget ikke er i nærheten av hva det engang var. Dessverre, skriver avisa.

[poll id=»38″]

Dyr parkering

Dagsavisen skriver: Det koster om du skal ta med deg bilen og parkere i gangavstand for å se Vålerengas debut på ny stadion. 250 kroner pluss 20 kroner i billettavgift, er hva du må ut med for å ha kjøretøyet i nærheten.

Bare så det er sagt: Dagboka synes det er sjukt dyrt, og kommer garantert ikke til å kjøre bil til stadion. Synes vi det er kjipt for dem som kjører bil? Nei, egentlig ikke. Så vil det helt sikkert dukke opp eksempler hvor noen er avhengig av bilen samtidig som de ikke har penger osv. Ja, da synes vi synd på dem.

Uavgjort mot Nybergsund

Ja, vi veit det er gammalt nytt, men dagboka svikta i går, og må bare registrere det i dag: Det ble 0-0 hjemme mot Nybergsund i 2. divisjonskampen på mandag. Nybergsunds trener er Jarl André Storbæk, en gammel kjenning som spilte for oss for noen år siden.

Lokalavisa Østlendingen (som raser over at Nybergsund ikke fikk straffe på slutten av kampen) skriver at Nybergsund står nå med 22 poeng, med Vålerenga ett poeng bak. Fire poeng skiller ned til Brumunddal på nedrykksplass. Storbæk er klar på at hans lag skal holde plassen.
– Vi skal være gode nok til å overleve i ligaen. Det er målsettingen vår. I dag håpet vi på tre poeng, og det kunne fort bikket begge veier. Sånn sett passer det nok dårlig med ett poeng både for oss og Vålerenga, men så har både vi og dem igjen Brumunddal hjemme, som blir nøkkelkamper, sier Storbæk til lokalavisa.

Vålerenga i dag

Egentlig ingen ting, men i morgen: Torsdag klokka 17.00 kan du spørre Deila om alt du måtte sitte inne med av spørsmål før åpningskampen. Da kommer han til Vålerenga vertshus og svarer på dine spørsmål.

 

Legg igjen en kommentar