Børst&Ball – Dette skjer

Lørdag 17:00 sparker Klanen i gang Børst&Ball på torget utenfor stadion og i Øst. VPN guider deg gjennom artister og praktiske forhold. Seks band og artister står klare for å gi oss uklare minner og frysninger når kampen mellom Vålerenga og Kolbotn har gitt oss de aller første målene og de tre første poengene i … Fortsett å lese «Børst&Ball – Dette skjer»

Lørdag 17:00 sparker Klanen i gang Børst&Ball på torget utenfor stadion og i Øst. VPN guider deg gjennom artister og praktiske forhold.

Seks band og artister står klare for å gi oss uklare minner og frysninger når kampen mellom Vålerenga og Kolbotn har gitt oss de aller første målene og de tre første poengene i egen festning. Klokka 17:00 venter torget oss med telt som vil beskytte oss om regnet skulle være ute.

Oslo Ess

Øverst på plakaten troner Oslo Ess. I 2011 ble Oslobandet både finalister i Urørt og nominert til Spellemannspris. Til sammen har de gitt ut fem album, én EP og 15 singler. OnklP deltar på singelen «Trøbbel».

 

Herreløse

Trioen MisterK, KverulAnton og Atilla Apati byr på hiphop fra undergrunnen. Fra den Herreløse hjemmesiden kan man lese: «Herreløse er i store trekk alt fra vinternattshistorier, grøftefyll og hedonisme, til sosialrealisme, samfunnskritikk og antipolitisk synseri».

Dette høres i grunn ut som de fleste borteturer vi har vært på.

 

Gatas Parlament

Disse Oslogutta kjenner´u! I en mannsalder har de rappa om Vålerenga og livet rundt. Østkantens pøbelvelde, Proletarparty og Vi er alle fra Vål´enga er dem.

Jester og Elling byr denne gangen også på flunkende ny EP hvor de har samla sammen Gatas go´saker i kongeblått. Med en anelse rødt. Ikke bare det, du kan forhåndsbestille den her www.gatasparlament.com

 

Bjølsen valsemølle

Bjølsen valsemølle kjenner du! Med Trond Ingebretsen i spissen klakka de til med tidenes debutalbum, Fem på midnatt, med låta Vålerenga kjerke. Jepp, låta vi har knabba og gjort til vår egen.

 

Islandsgate

Lokal punk som elsker Vålerenga så til de grader at de har tatt en av gatenavnene på Vålerenga som sitt eget og leverer Vålerengamusikk over en lav sko. De dundra inn i vår livsverden i 2016 og sørger for at vi aldri har puls under 180.

https://www.youtube.com/watch?v=am6IuVAsLW8&index=6&list=PL36GcRf5zJgYIx0JEoG1vBlTYsopNNgUS

 

Ole Henrik Halvorsen

Når festen ikke får fortsette ute trøkker Ole Henrik Halvorsen til inne på Øst. Vi veit ikke, men tror han spiller pubmusikk en sein fest verdig.

 

Billetter

Du kan kjøpe billetter hos Sjappas flette nye butikk på stadion, eller du kan kjøpe de her. Det koster deg 325 spenn og gir deg glede i uker fremover.

Legg igjen en kommentar