Slik blir åpningshelgen

Den desidert største helgen i Vålerengas historie starter fredag 8. september. Alt du lurer på av informasjon får du her. Hockey, fotball, børst og ball. Alle skal få! Fredag 8. september Selv om Vålerenga hockey skal spille på Furuset denne sesongen så starter klubben med et heidundrande brak i Gjøvik. Ja, dere leste rett, i … Fortsett å lese «Slik blir åpningshelgen»

Den desidert største helgen i Vålerengas historie starter fredag 8. september. Alt du lurer på av informasjon får du her. Hockey, fotball, børst og ball. Alle skal få!

Fredag 8. september

Selv om Vålerenga hockey skal spille på Furuset denne sesongen så starter klubben med et heidundrande brak i Gjøvik. Ja, dere leste rett, i Gjøvik. Fjellhallen er stedet Vålerenga skal spille første hjemmekamp.

Billettene til Vålerenga – Storhamar koster 80,. eller 200,- litt avhengig av hvor gammel du er. Du kan kjøpe dem via Ticketmaster. Kampen er nå UTSOLGT!

For å sikre at vi faktisk har supportere der oppe har Klanen gjennopplivet Klanen Railways. Det er i skrivende stund igjen litt over 100 billetter. De koster 200,- stykket og er vel den billigste måten å komme tur-retur Gjøvik med skinnegående trafikk. Bussene er visstnok fullbooka så dette er eneste anstendige reisemåten som er igjen.

Lørdag 9. september

Tilbake i Oslo så er det Vålerenga stadion og Valle som er stedet å være. Allerede fra klokka 12 så arrangerer Vålerenga Fotball moro på torget utenfor stadion. Her blir det en hel del forskjellige aktiviteter. Disse aktivitetene er i all hovedsak for barn, men det kan jo være at voksne også setter pris på hoppeslott, ansiktsmaling, matboder og ymse.

Åpningskampen er mellom Toppserie-lagene Vålerenga og Kolbotn. Kampen begynner 15:00 og har gratis inngang. Men vent nå litt! Allerede 14:45 er det offisiell åpning av stadion. Billetter er gratis, men det oppfordres til å hente ut gratisbilletter hos Ticketmaster for å få mindre køer.

Les mer om selve programmet på Vålerenga Fotballs nettsider.

16:45 er det kampslutt, men morsomhetene er ikke over. For der unga har fått sitt på dagen skal de voksne få sitt på kvelden. Da har Klanens festival, Børst & Ball, tatt over torget. På scenen skal Oslo Ess, Islandsgate, Gatas Parlament og mange andre få gjøre sine ting. Tilskuerne skal få mat og drikke, god musikk og gode samtaler.

Billettene er allerede i salg. De finner kan du kjøpe i Sjappa, på Vertshuset, på Bohemen eller via Ticketmaster. Det er solgt godt over 500 billetter, men det er fler igjen.

Søndag 10. september

Verdenshistoriens aller første eliteseriekamp på helt egen stadion spilles søndag 10. september klokka 18:00 mot Sarpsborg 08. Det er sluppet noen restbilletter til kampen, de finner du hos Ticketmaster.

Klokka 13.00 inviterer Vålerenga Kirke til familie-festgudstjeneste før det 14.00 er felles supportertog fra kjerka til stadion anført av Vålerenga Janitsjar og skolekorpset.

Før kampen er det Fanzone utenfor stadion med masse gratisaktiviteter for unge og gamle. Det blir matservering, musikk og underholdning fra scenen, samt en del fotballaktiviteter.

Fra klokka 16:00 er det bare å komme seg inn på stadion før det blir en liten seremoni klokka 17.30. Deretter følger det vanlige programmet før kampstart klokka 18:00.

Verdt å merke seg er at Klanens nye pub på stadion åpner klokka 12.00 mens Sjappa åpner klokka 12.00.

Plakat åpningshelg

Legg igjen en kommentar