Dagboka mandag 4. september

På tross av tap i Toppserien så gleder vi oss stort til denne Vålerenga-uka. Vi snakker om åpningshelga. Lørdag åpner selve storstua i Oslo. Vålerenga skal endelig få egen kåk. Vekk fra grinete huseiere, kummerlige kår og dyre husleier. Vekk fra vestkantens klamme hånd. Vekk fra tanken om å dele med andre uttafor Vålerenga-familien. Nå … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. september»

På tross av tap i Toppserien så gleder vi oss stort til denne Vålerenga-uka. Vi snakker om åpningshelga.

Lørdag åpner selve storstua i Oslo. Vålerenga skal endelig få egen kåk. Vekk fra grinete huseiere, kummerlige kår og dyre husleier. Vekk fra vestkantens klamme hånd. Vekk fra tanken om å dele med andre uttafor Vålerenga-familien.

Nå skal vi hjem. Vi skal hjem til vår egen stue, våre egne benker, våre egne VIP-fasiliteter, vårt eget torg, vår egen tribune, vår egen matte, vår egen garderobe, våre egne lokaler. Vi skal til Valle. Vi skal til det vi kan kalle hjemme.

Lørdag er den store dagen. Da starter ballet klokka 12:00 med masse aktiviteter på torget nedenfor stadion. Samtidig åpner Klanens nye gastropub(!) Øst. Klokka 14:45 åpner selve stadion. Det blir festtaler og aktiviteter. 15 minutter etterpå blir avspark i første kamp noen sinne på egen stadion tatt. 15:00 spiller Vålerenga mot Kolbotn i Toppserien – og husk at billettene er gratis. Du må bare hente dem ut fra Ticketmaster først.

Du er herved invitert!

Deretter kommer det bare mer og mer moro. Rett etter kampslutt og tre poeng starter Klanens store fest. Da blir det børst og det blir ball, det blir Børst&Ball. Artistene er velkjente, blant annet kommer Oslo Ess, Islandsgate og Gatas Parlament. 300 spenn (+ 25 spenn i avgift) for årets største fest. Kom la oss laga show!

Plakat åpningshelg

På søndag 18:00 skal den aller første Eliteserie-kampen på egen hjemmebane spilles. Vålerenga tar i mot Sarpsborg 08. Og har du ikke allerede kjøpt billett kan du egentlig bare glemme det. Den er utsolgt!

Men vi sier ikke «dessverre». For sånn skal det være. Det er plass til drøye 17.000 og stadion kommer til å bli utsolgt. Ofte.

Stadion tar form

Den har ikke fått noe navn utove Vålerenga Kultur- og Idrettspark, så vi gjør det enkelt og kaller den Vålerenga stadion. Nå er den snart helt ferdig også. 1. september fikk Vålerenga nøklene til huset sitt. Tribunene er ferdige, nå finpusses det siste. Storskjermene er på plass og alt ser egentlig ganske pent ut.

Til helgen skal den fylles og det er ikke annet å gjøre enn å glede seg.

Hockeystart på fredag

Men det er ikke bare Vålerenga fotball som skal ha det gøy. Fredag 8. september starter Get-ligaen og Vålerenga har hjemmekamp. Skjønt, hjemme og hjemme, for å få plass til alle som vil se Vålerengas iskrigere så har de sett seg nødt til å flytte matchen til Fjellhallen på Gjøvik.

Og siden det ikke er hjemme så har Klanen sørga for å skaffe deg den billigste togbilletten til Gjøvik noen sinne. 200 spenn kostern. Og den tar deg hjem etter kamp også. Klanen Railways ruller igjen.

Du må dog være raskt ute om du skal ha billett for det er snakk om lite billetter både til kampen og til toget.

Og siden det er hockeystart på fredag så må det jo være et hockey-kickoff snart også. Og det er det jo. Allerede på onsdag kan du treffe Vålerengas spillere og trenere til en festlig seanse på Vålerenga vertshus. Det starter 19:00. Kom la oss laga show!

Vålerenga i Jordal-krise

Alt er ikke rosenrødt for Vålerenga hockey. En bekk til besvær skaper problemer og nå kan det se ut til at Nye Jordal Amfi blir mer og mer forsinket. Vi har prøvd å oppsummere alt i saken «Vålerenga i Jordal-krise» og den anbefaler vi at du leser.

Toppserietap i Bergen

Vålerengas damelag skal seire mot Kolbotn, om enn bare for å revansjere tapet mot Sandviken i helgen. 2-0-tap og midt på tabellen. Det blir nok ikke noe medalje i Toppserien i år, men da får Vålerenga heller sørge for å skaffe seg gull i cupen. For de er jo der også! I slutten av september spilles cupens semifinale mot LSK på akkurat Vålerenga stadion. To seminaler! To finaler? To gull!

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 tar i mot Nybergsund til PostNord-kamp i Vallhall. Kanskje du skal ta deg turen, så kan du få med deg hallen en siste gang før alt spilles på Vålerenga stadion?

Legg igjen en kommentar