Dagboka fredag 25. august 2017

En sen dagbok er klar. dessverre så snakker vi altfor mye om Pål André Helland i dag, men vi kompenserer med å slenge med litt om Lars Treseng også. I tillegg synser vi også litt om innbytterbenker og håkki.  Si meg hvor du spiller og jeg skal si deg hvor du kan sitte Nå begynner det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. august 2017»

En sen dagbok er klar. dessverre så snakker vi altfor mye om Pål André Helland i dag, men vi kompenserer med å slenge med litt om Lars Treseng også. I tillegg synser vi også litt om innbytterbenker og håkki. 

Si meg hvor du spiller og jeg skal si deg hvor du kan sitte
Nå begynner det å nærme seg stadionåpninga på Vålerenga Kultur- og Idrettspark med kampen Vålerenga – Kolbotn og det er lov å håpe at Vålerenga er litt mer smidig enn Molde er når det gjelder breddens bruk av stadion.

I Molde så drives Molde Stadion av et eget selskap og Molde Bredde har en bruksavtale på anlegget som ikke innbefatter innbytterbenkene. Så i Molde så bruker man altså tid og ressurser på å barrikadere innbytterbenkene slik at ikke disse skal være i bruk for andre enn Ole Gunnar Solskjær og de spillerne han ikke gidder å bruke. Alle andre må ta til takke med en 20 år gammel konstruksjon av av plank og plexi.

Det er Vålerenga Bredde som eier VKIP, så det bør være mulig å unngå slikt. Det ser nemlig ganske tard ut.

For innbytterbenken er faktisk ganske viktig for noen. Da Chicarito gikk til Real Madrid, så var det stort sett for å sitte på benken. Dette var han klar over og han innfant seg fort med sin rolle. Her er bilde av Chicarito fra da han ble presentert som Real Madridspiller:

Chicarito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gatas Parlament
I forbindelse med at Vålerenga Kultur- og Idrettspark åpnes med kampen mot Kolbotn er det release på ny EP;  «Velkommen hjem«. Dato og navn er ikke tilfeldig for å si re sånn.

Snoppen til kukken 
Mannen med verdens mest råtne lysker, Pål André Helland, skal bli far. Og ettersom han tross alt er Snoppen Helland så bruker han anledningen til å prate om tisseluren sin og hvor bra den fungerer. Hvor har vi sett det før?

Når vi først er inne på størrelser. Visste dere at Harald Martin Brattbakk har 38 i skostørrelse? Har dere noen sinne sett han skryte av at tisseluren hans funker? Ikke det nei.

Snoppen krymper seg
Det har vært trekning til Gruppespillet i Europa League i dag og Snoppen er misfornøyd. De møter Real Sociedad, Zenit St. Petersburg og FK Vardar Skopje. Tre gode lag som er omtrent like sexy som RBK selv og Hårsåre Kåre.

Real Sociedad ligger og vaker bak Real Madrid og Barcelona i La Liga. Zenit, gamleklubben til Panzer, eies av Gazprom og trenes av Roberto Mancini. Lille FK Vardar Skopje mørna i stykker Malmø FF og Fenerbahce, så de får nok å bryne seg på uten at de får noe gratis i form av store og velkjente klubber der billettene til hjemmekampene selger seg selv.

Litt artig er det jo at Snoppen krymper seg når han snakker om de økonomiske musklene til Sociedad og Zenit. Tydeligvis fler som ikke liker en tilværelse der motstanderen har et uforholdsmessig stort forsprang. Merkelig det der.

Enda artigere er det at Snoppen tror det er fordi han ikke ville ha Zenit at de får Zenit. Du vet du er sentrum i ditt eget univers når det er innfallsvinkelen din. Blir sikkert moro å være sønnen din.

Break a leg a’ Bart City og det helst før søndag.

Kamp mot LØK
Vi har nevnt det før og vi nevner det igjen: I morra er’re kamp mot LØK. Det er ikke lenge igjen til seriestart og gutta virker å ha funnet formen etter 2 sterke seiere i de siste kampene.

Bangmeister Jr. klar for Manila Wulvers
Som du sikkert husker så var det i dagboka 23. juni 2017 snakk om at Cato Bangmeister Jr. kanskje kunne få kontrakt med WFL-laget Manila Wulvers. Deler av VPN-redaksjonen er jo agent for dette misforståtte geniet av en passgangløpende tofotstakler og vi kan nå med en ikke ubetydelig stolthet informere våre lesere om at Bangmeister Jr. har signert for Manila Wulvers. CBJr. er tiltenkt en rolle som enten midtstopper eller back. Vi ønsker han alt vondt og krysser fingrene for at han blir omskolert til en moderne wingback som må løpe opp og ned på siden absolutt hele tiden. I 35 grader og 95% luftfuktighet.

Vålerenga i dag
Kom deg hjem fra jobb, si farvel til unga og dragen og stikk til Trondheim. Og har du plass i bilen så kan du ta med deg Lars Treseng. Trenger en som kan brøle litt dikt på vei opp. Og på vei ned. Det blir kos. Kooooooosss! Kampstart er kl 20:15 på søndag. Lars Treseng vil være i fyr og flamme fom 06:30 på lørdag morgen.

Legg igjen en kommentar