Dagboka torsdag 24. august 2017

I dag er dagboka opptatt av kvartfinale, sesongstart for Iskrigerne, litt amerikansk fotball, hands og innebandy. Vi har også en personlig beskjed til Martin Laumann Ylven. Til helga er det cup! Selv om det er bare er onsdag så gleder vi oss allerede til helga. For til helga så spilles det cup-kamper mot trøndera. Og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. august 2017»

I dag er dagboka opptatt av kvartfinale, sesongstart for Iskrigerne, litt amerikansk fotball, hands og innebandy. Vi har også en personlig beskjed til Martin Laumann Ylven.

Til helga er det cup!
Selv om det er bare er onsdag så gleder vi oss allerede til helga. For til helga så spilles det cup-kamper mot trøndera. Og ja…du leste riktig. Det spilles faktisk tre kamper. Vi har nemlig to lag i kvartfinalen og et lag i 8-delsfinalen i årets Norgesmesterskap.  To av kampene spilles mot Rosenborg oppe i bartegrenda på søndag.

Klokken 15.00 spiller G16 8-delsfinale  mot på Salmabanen som er så og si rett utenfor døra til Lerkendal. Du rekker en pils før du entrer Lerkendal til kampstart for A-laget klokken 20.15. Det er kinderegget sitt det.

Det beste av alt er at vi seriøst har trua på at vi kan komme til å sparke Hårsåre Kåre og divaene hans på hue og rævva ut av norgesmesterskapet. Og det finnes ikke noe deiligere sted å sende dem ut, enn på deres eget gress. Trøndera møter nemlig Ajax til match i kveld og det er en reell mulighet for at nederlenderne kan mørne dem ganske bra for oss, både fysisk og mentalt. Og uansett hvordan den kampen går så er det ikke sikkert at trøndera klarer å nullstille til søndag. Vi er underdogs og det liker vi. Vi vet alle åssen det gikk da David møtte Goliat. På søndag erre krig, og den vinner vi.

Puck
Fredag 8. september droppes pucken i Fjellhallen på Gjøvik til sesongens første hjemmekamp på fremmed arena i Get-ligaen. Iskrigerne møter Storhamar Dragons. Fjellhallen tar i underkant av 6000 tilskuere. Selv om noen av plassene er okkupert av TV-produksjonen så kommer det til å bli en sinnssyk fest med masse trøkk på tribben. Klubben melder nemlig på sidene sine at kort tid etter at billettsalget åpna så blir billettene revet vekk. Vi skjønner det godt. Hvem vil vel ikke se Martin Laumann Ylven kline en aldrende Patrick Thoresen opp i vantet lissom. Når vi først snakker om Martin Laumann Ylven så har vi lovet å gi han en beskjed fra en av mødrene våre: Martin. Mamma savner oppdateringer på Instagramen din!

Uansett….det meldes om at det er i underkant av 1000 billetter igjen. Det betyr folkens: FÅ UT FINGERN! Dette her kan og vil du ikke gå glipp av. Billetter kjøper du i Sjappa eller på nett. Det er greit å vite at i denne kampen er felt A og B Vålerengas supporterfelt. J-feltet er nøytralt. Det er ikke bare billettene til selve kampen som rives vekk. Det meldes om at kapasiteten for supporterbussene sprengt til denne kampen, men Klanen svikter oss ikke. De har nemlig hartret et tog som frakter supportere til og fra Gjøvik for en rimelig penge. Fy fader så topp stemning dette blir!

I de to siste sesongene, har vi startet sesongen mot Storhamar i Fjøset. Begge kampene har vi vunnet. La oss gå for tre strake! Dette blir en krig, både på tribuna og på isen. Bønda kommet til å mobilisere det de er «karer» for. Det hele er nesten litt nusselig. Endelig skal de få se Patrick Thoresen gjør comeback på norsk is. La oss spolere returfesten hans. Dette kampen skal vi vinne, både på isen og på tribuna.

Ellers ryktes det i sosiale medier om at det vil komme en overraskelse i løpet av dagen. Er overraskelsen at Anders Myrvold signerer for klubben, ja da blir det wienerbrød til kaffen.

Landzzzzzzzzlagzzzzzzzzutak
Første og fjerde september spiller Norge kamp mot henholdsvis Aserbajdsjan og Tyskland. I går tok Lagerbäck ut en lite overraskende og ganske så kjedelig landslagstropp. Høydaren for oss er at i uttaket finner man to tidligere Vålerenga-spillere, nemlig Joshua King og Sander Berge. Vi krysser fingra for at gutta får gjort jobben.

Hands
I helga som var spilte A-laget på herresida Kragerø Cup. Det er bare å gratulere gutta som vinnere av hele sulamitten. Dette lover godt for sesongen.

Ellers så minner vi om at snart er det avkast for håndballskolen for de yngste. Med de minste mener vi kids som er født i 2011 og 2012. Håndballen starter onsdag 30. august og det trenes i gymsalen på Vålerenga skole hver onsdag fra klokken 17.00 til klokken 18.00.

Trollsa
Søndag var Trolls U13 i Karlstad for å spille turnering. Gutta returnerte til Oslo med en seier og to tap i bagasjen. Dette er så vidt vi veit første gang et norsk u13-lag har vunnet mot et svensk lag. Sånn sett kan vi skrive Vålerenga Trolls U13 opp på lista over historiske Vålerenga lag. Sånt er alltid stas. Les mer på klubbens hjemmesider.

Ny sponsor for Vålerenga Innebandy
Vålerenga Innebandy melder på sine Facebooksider at Nike sammen med Torshov Sport er deres neste hovedsponsor. Det betyr at bekledning, kampdrakter og sko vil være fra Nike de neste fire årene.

Vålerenga i dag
Det er på tide å forberede helga. Iskrigerne spiller treningskamp mot LØK på lørdag. Reiser du ikke til Trønderlag så drar du med deg familien til hallen bak kjøpesenteret på lørdag. Men først bruker du ettermiddagen på å skaffe deg billetter til serieåpning mot Dragons.

Legg igjen en kommentar