Dagboka tirsdag 22. august 2017

Ungdommen håper å bli smartpærer på Valle Hovin VGS, Vålerenga 2 slukka lyset til Bærum i Valhall, og på matta på vår nye stadion flommet det over av lys. Lysende dagbok på en solskinnsdag! Så var skoleåret i gang 150 spente ungdommer satt som tente lys i gymsalen på Valle Hovin VGS i går. Første … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. august 2017»

Ungdommen håper å bli smartpærer på Valle Hovin VGS, Vålerenga 2 slukka lyset til Bærum i Valhall, og på matta på vår nye stadion flommet det over av lys. Lysende dagbok på en solskinnsdag!

Så var skoleåret i gang

150 spente ungdommer satt som tente lys i gymsalen på Valle Hovin VGS i går. Første skoledag er skumle greier, men både rektor og byrådsleder gjorde sitt ytterste for å ønske velkommen til det første kullet som får gleden av å utvikle hjernene sine vegg i vegg med vår nye stadion.

Det skal etter hvert gå hele 500 elever på denne skolen, som tilbyr både studiespesialisering og toppidrett i samarbeid med klubben. Kanskje ser vi snart den første spilleren på A-laget som også har gått på Valle Hovin VGS?

 

Lysende andreomgang

Etter å ha ligget under 0-1 til pause mot Bærum i Valhall i går, slo våre nest beste menn grusomt tilbake i andre omgang. 4-1 sto det på tavla når dommeren blåste av, og det manglet ikke på sjanser til å score utover dette. Våre målscorere var Henrik Kjelsrud Johansen (48, 90. min), Ernest Agyiri (76. min), og Samuel Kari Fridjonsson (86. min). Strålende jobba av gutta!

De ligger nå på 11. plass, men bare 3 poeng bak gårsdagens motstander på 7. plass. Se høydepunkter fra kampen her!

 

«The future´s so bright, I gotta wear shades»

Gult er ikke kult.

Gult er ikke kult

Når vi allerede er på stadion så er det greit å nevne en liten ting som vi ikke liker. Det er ikke snakk om mye, men alle detaljer teller. Akkurat denne detaljen er ganske stor. Rundt inngangene på stadion så har de festa gul markørmaling. Dette er sikkert i henhold til HMS og sikkerhet og reguleringer og whatnot, men det er faen ikke greit allikevel. Gult?! På supportertribunen!? Dagboka håper ikke Vålerenga forventer at dette får stå i fred etter hjemmekampene – for det kommer det ikke til å gjøre.

Vi oppfordrer ikke til hærverk, men vi kjenner våre medsupportere såpass at vi veit at denne malinga kommer til å bli skrapa vekk, nedklistra med klistremerker og whatnot. Skal klubben virkelig bruke penger på å vedlikeholde dette etter hver eneste kamp? Vi håper Stig-Ove og resten av de som styrer på Vålerenga stadion tar til fornuften og får endra fargene her. For dette er faktisk ikke greit.

Enga i dag

Vi bytter på Fantasylaget og kvesser saksa før vi skal klippe barter til helga.

Legg igjen en kommentar