Slik blir kontorbygget ved Vålerenga stadion

Det skal bygges kontorbygg ved siden av nye Vålerenga stadion og vi har bildene. Se hvordan det blir her! Det er Lund+Slaatto Arkitekter som har tegnet bygget for NCC, som Vålerenga solgte denne delen av tomta til. Før sommeren ble det gitt rammetillatelse og det er forventet at man starter med bygging på tomta om … Fortsett å lese «Slik blir kontorbygget ved Vålerenga stadion»

Det skal bygges kontorbygg ved siden av nye Vålerenga stadion og vi har bildene. Se hvordan det blir her!

Det er Lund+Slaatto Arkitekter som har tegnet bygget for NCC, som Vålerenga solgte denne delen av tomta til. Før sommeren ble det gitt rammetillatelse og det er forventet at man starter med bygging på tomta om ikke lenge.

Kontorbygget var en del av prosjektet til nye stadion, men er senere skilt ut og endret noe. Totalt blir det fem kontorbygg på tomta. Totalt skal det bygges 60.000 m2 bruttoareal, med et bruksareal på 57.939 m2, i de nye byggene. Byggene blir på henholdsvis 7, 9, 14, 16 og 17 etasjer. I tillegg bygges det garasje med 205 parkeringsplasser, hvorav 12 HC-plasser. Det skal også oppføres 405 sykkelplasser.

Her kan du se bildene:

Legg igjen en kommentar