Dagboka onsdag 2. august 2017

Dagboka i dag er innom Rosenborg, men også Anders Myrvold og ikke minst ny stadion. VPNs artikkel om kveldens Rosenborg-kamp er klar: Vålerenga og norsk fotball er ikke tjent med at Rosenborg havner i Champions League. Men hva mener du? [poll id=»37″] Kåre Ingebrigtsen har uansett gjort det eneste fornuftige: – Jeg har snakket med … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. august 2017»

Dagboka i dag er innom Rosenborg, men også Anders Myrvold og ikke minst ny stadion.

VPNs artikkel om kveldens Rosenborg-kamp er klar: Vålerenga og norsk fotball er ikke tjent med at Rosenborg havner i Champions League. Men hva mener du?

[poll id=»37″]

Kåre Ingebrigtsen har uansett gjort det eneste fornuftige:

– Jeg har snakket med Ronny, det har jeg. Jeg har fått litt tips og råd. Samtidig vet jeg at Ronny er en svoren Celtic-supporter, så det er ikke alt han forteller, sier Ingebrigtsen til NTB.

Anders Myrvold

NRK har den hyggelige nyheten om at Anders Myrvold, seks år etter hans siste hockeykamp, imponerte på mandagens Vålerenga-trening. Nå kan det bli comeback på toppnivå for 41-åringen.

– Det føltes bra! Og det var veldig gøy, sier Myrvold til NRK etter mandagens VIF-økt i Jar ishall.

VPN har etter litt prat kommet frem til at det er positivt for Vålerenga å ha med en veteran blant mange unge. Spørsmålet er selvsgat om han er rask nok på skøytene, men sier Roy at han holder nivået, så er dette positivt.

Ny stadion

Aftenposten har et fint intervju med Stig Ove Sandnes om vår nye stadion, og her oppsummeres essensen:

– Dette er vårt. Alt du ser her kan vi tjene penger på – hvis vi er flinke nok, sier Stig Ove Sandnes, administrerende direktør i Vålerenga kultur- og idrettspark.

Avisen har også snakket med Thomas Baardseng, som er styreleder i Vålerenga Fotball Elite.

– Det vil bety enormt mye for hele klubben, for nærmiljøet og for Oslo. Stadion blir et nytt monument og en ny samlingsplass for hele byen, sier han.

Vi er fortsatt utrolig glad for at ny stadion er så nær så nær, og minner derfor om Vallekortet. Da er du sikret å være der det skjer i høst.

Vålerenga i dag

Det handler vel mest om Rosenborg – Celtic i dag – må innrømme det. Av egoistiske, kyniske grunner håper imidlertid VPN at Rosenborg får et ordentlig Glasgow kiss.

 

 

Legg igjen en kommentar