Dagboka fredag 4. august 2017

Vi spekulerer i overganger, venter på hockeytrening, diskuterer kommunikasjonsproblemer og tipper at Ylven vinner Ironman La oss starte med hockey. Shampo går langt i å bekrefte Anders Myrvolds retur til norsk hockey. NTB skriver litt og Kjell Espen snakker litt: Et Myrvold-comeback kan også bidra til å skape økt blest om Vålerenga. Patrick Thoresens hjemkomst har … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. august 2017»

Vi spekulerer i overganger, venter på hockeytrening, diskuterer kommunikasjonsproblemer og tipper at Ylven vinner Ironman

La oss starte med hockey. Shampo går langt i å bekrefte Anders Myrvolds retur til norsk hockey. NTB skriver litt og Kjell Espen snakker litt:

Et Myrvold-comeback kan også bidra til å skape økt blest om Vålerenga. Patrick Thoresens hjemkomst har skapt ishockeyfeber i Hamar, der 3000 møtte opp til Storhamars første istrening.

– Jeg hørte at hockeyinteressen på Hamar er stor. Vi skal ha vår offisielle åpning i Ungdomshallen mandag og håper jo at det skal komme noen dit også, sier Knutsen til NTB.

Så da er det bare å avvente da. Selv om vi ikke veit så tror vi Myrvold stiller på første istrening mandag 7. august, 16:00.

Dårlig kommunikasjon?

Det er litt typisk at de forskjellige delene av Vålerenga ikke helt klarer å snakke sammen. Mandag går første istrening. Samme dag spiller Vålerenga fotball Eliteserie-kamp i Drammen mot Strømsgodset. Eliteserie-kampen starter riktignok ikke før 18:30, men om du skal se kampen på stadion så må du nok glemme istreninga.

Vi syns dette er synd. Vålerenga hockey kunne nok med hell utsatt første offisielle istrening til tirsdag – eller til og med kjørt det på søndag. Hvorfor skal det være sånn at man skal sette opp ting samtidig? Det er jo en hel del supportere som gjerne vil se begge deler.

Akkurat det samme dukka opp rundt første Get-liga-kamp. For dagboka så framstår dette korttenkt. Det virker rett og slett ikke som om hockeyen har oversikt over annet enn hva som skjer i sin egen hockey-boble.

Vinner Ylven Ironman?

Ja.

For å utdype litt. I morgen, lørdag, så går den årlige Ironman-konkurransen av stabelen. Her kårer de norsk hockeys tøffeste spiller. Den tror vi Ylven vinner lett. Vi gleder oss allerede til Instagram-bildene hans.

Stadion-mas

Aftenposten har en kommentar der de snakker om at Vålerenga må passe seg så det ikke går på dunken mtp stadion, at Oslo kommune ikke må gi klubben mer penger osv osv osv. Alt i alt er det en resirkulering av ting som allerede er forklart i dagbøkene våre allerede. Så, Andreas Slettholm, du kan for eksempel lese dagboka vår fra 15. juni. Der er alt forklart.

Så kan dere jo også ta en titt på det nye kontorbygget som kommer ved siden av stadion. Det blir ikke så aller verst det heller.

Vålerenga i dag

Fortsatt ferie for en del så vi tar turen ned til Bohemen. Der diskuterer vi først om Diego Forlán kan være noe for Vålerenga før vi finner quiz-laget vårt sånn i 18-draget.

Legg igjen en kommentar