Tollås Nation signerer ny kontrakt

Jonatan Tollås Nation har idag signert ny kontrakt med Vålerenga. Den nye kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen. Til vif-fotball.no sier Jonatan følgende: – Det er fantastisk å ha signert for tre nye år. Vi har forhandlet i et par uker nå, og jeg har hele tiden vært klar på at jeg ønsker å være med … Fortsett å lese «Tollås Nation signerer ny kontrakt»

Jonatan Tollås Nation har idag signert ny kontrakt med Vålerenga.

Den nye kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen.

Til vif-fotball.no sier Jonatan følgende:

– Det er fantastisk å ha signert for tre nye år. Vi har forhandlet i et par uker nå, og jeg har hele tiden vært klar på at jeg ønsker å være med å bygge videre på det vi har gjort det siste året, sier han og legger til: Da jeg signerte forrige gang sa jeg at jeg kom for å ta medalje, men nå skal jeg være litt større i kjeften å si at jeg er her for å vinne gull i løpet av de tre neste årene.

Vi gratulerer Jonatan med ny kontrakt.

Legg igjen en kommentar