Ryktebørs Vålerenga Fotball sommeren 2017

Sommerens overgangsvindu nærmer seg og spekulasjonene er allerede igang. Vi gir det full oversikt over rykter og bekrefta overganger.  Siste rykter og overganger: 11.08 – Fitim Azemi har signert for Vålerenga. Les egen sak her. 06.08 – Aslak Falch er solgt til IFK Norröping i Sverige. 04.08 – Jonatan Tollås Nation har signert ny kontrakt med … Fortsett å lese «Ryktebørs Vålerenga Fotball sommeren 2017»

Sommerens overgangsvindu nærmer seg og spekulasjonene er allerede igang. Vi gir det full oversikt over rykter og bekrefta overganger. 

Siste rykter og overganger:

11.08 – Fitim Azemi har signert for Vålerenga. Les egen sak her.
06.08 – 
Aslak Falch er solgt til IFK Norröping i Sverige.
04.08 – Jonatan Tollås Nation har signert ny kontrakt med Vålerenga som strekker seg ut 2020-sesongen.
02.08 – Er Vålerenga interessert i GIF Sundsvall sin Marcus Danielsson? Det mener flere svenske aviser.
29.07 – 
Benjamin Gleditsch prøvespiller mot Manchester United. Benjamin spiller til daglig for Grorud i 2. divisjon.
27.07 – Unggutten Mathias Kjøla er bekreftet klar for PSV Eindhoven. Det bekrefter klubben på sine sider.
19.07 – Mathusan Sandrakumar er i følge Sotahjørnet på vei til Strømmen på utlån ut sesongen. Unggutten har kontrakt med Vålerenga ut 2018-sesongen.
16.07 – Aslak Falch på vei til LSK? Det skriver VG idag. LSK-trener Arne Erlandsen bekrefter til avisa at de har vært i kontakt med Falch om en overgang.
10.07 – Som forventet så er Muhamed Keita ferdig i Vålerenga. Det bekrefter klubben på sine sider.
04.07 –
Rasmus Lindkvist er solgt til AIK
03.07 – Eurosport erfarer at Rasmus Lindkvist er solgt til AIK.
30.06 – – Vi trenger midtstopper og angrepsspiller, sier Ronny Deila til Dagsavisen idag.
28.06 – 
Overgangsvinduet forlenget. Skulle åpnet 21. juli, men åpningen er nå flyttet til 20. juli. Endringen er gjort sånn at Rosenborg skal rekke å registrere eventuelt nye spillere for Champions League hvor registreringen stenger 20. juli.

Bekreftet inn:

Adam Larsen Kwarasay – signerte for Vålerenga 6. juni og er klar for spill så snart overgangsvinduet åpner. Fra danske Brøndby.

Fitim Azemi – fra Maccabi Haifa, gratis. Signerte for Vålerenga 11. august. Det var Fotballskanalen.com som var ute og meldte at Azemi skal stå på ønskelista til Deila og VIF. Dro til Israel etter fjorårets sesong, men har fått få sjanser der. Alle utenlandske spillere skal visstnok ha blitt frigitt av Maccabi Haifa. Spilte for Vålerenga i showkampen mot Liverpool i 2011, da som Follo-spiller.

Rykte inn:

Marcus Danielsson – Fra svenske GIF Sundsvall. 28 år gammel forsvarspiller. Ryktene kommer fra svensk presse.

Benjamin Gleditsch – Har vært på prøvespill og fikk testet seg i kampen mot Manchester United. Født i 1996. Har tidligere vært ryktet til Stabæk og har spilt i USA på college-laget til University of New Hampshire.

Matthías Vilhjálmsson – fra Rosenborg. Eurosport spekulerer i om Vålerenga er på jakt etter spissen.

Jørgen Horn – fra Elfsborg. Fotballskanalen.com mener Jørgen står på ønskelista til Deila. Var i Vålerenga i ungdomsårene før turen gikk videre til Viking, Fredrikstad og Strømsgodset før Elfsborg. Skal være en av de best betalte i Allsvenskan og det spørs om Vålerenga er villig til å bla opp pengene som trengs for denne overgangen.

Even Hovland – uten klubb. Flere har spekulert i om Even Hovland er på vei til Vålerenga. Har Jim Solbakken som agent. Sogndal skal også ha tilbudt Hovland kontralt, men Hovland skal nå ha bestemt seg for at han vil til utlandet.

Vegard Forren – uten klubb. Spekulasjonene har vært der lenge. Var på vei til Rosenborg i vinter etter at kontrakten med Molde gikk ut, men hoppet heller på toget til England og singerte for Brighton. Frigitt etter at den engelske sesongen var over. Høye lønnskrav kan velte muligheten for overgang. Har signert for Molde.

Håvard Nielsen – fra Freiburg. Nevnt i samme artikkel som Jørgen Horn og Fitim Azemi hos Fotballskanalen.com. Skal ha fått beskjed om at han kan forlate Freiburg gratis. Har gått til Fortuna Düsseldorf.

Bekreftet ut:

Aslak Falch – solgt til IFK Norröping. Var på utgående kontrakt.

Rasmus Lindkvist – Solgt til AIK. Var også på utgående kontrakt. Overgangsvinduet i Sverige var allerede åpnet, så han slutter seg til det svenske laget umiddelbart.

Muhamed Keita – leiekontrakt utløpet 10.07.2017. Vålerenga har ikke benyttet seg av opsjonen.

Mathusan Sandrakumar – Utlånt til Strømmen IF.

Mathias Kjølø – Solgt til PSV Eindhoven. Spilleren som kom til Vålerenga i januar 2017 går nå videre til nederlandsk fotball. Vi ønsker 16-åring lykke til!

Rykte ut og utgående kontrakt:

Enar Jaäger – kontrakt ut 2017

Christian Grindheim – kontrakt ut 2017

Rasmus Lindkvist – kontrakt ut 2017. Er ønsket av AIK og forsvinner nok. Spørsmålet er om det blir i sommer eller etter sesongen.

Jonatan Tollås Nation – kontrakt ut 2017 Signert ny kontrakt ut 2020.

Herman Stengel – kontrakt ut 2017

Ernest Agyiri – kontrakt ut 2017

Ghayas Zahid – kontrakt til 30.06.2018. Har gitt beskjed om at han ønsker seg ut av Norge. Blir mest sannsynlig solgt hvis det dukker opp et bra bud.

Legg igjen en kommentar