Sommerdagboka torsdag 27. juli 2017

Som du sikkert merker er VPN i feriemodus men er på banen i dag for å gi deg siste nytt om overgangsvinduet, treningskampen til søndag, hockey og litt om damer. Siste  nytt om overgangsvinduet Det er åpent! Akkurat nå er det en av få ting vi er helt sikre på. Sotahjørnet har en fin oppdatering … Fortsett å lese «Sommerdagboka torsdag 27. juli 2017»

Som du sikkert merker er VPN i feriemodus men er på banen i dag for å gi deg siste nytt om overgangsvinduet, treningskampen til søndag, hockey og litt om damer.

Siste  nytt om overgangsvinduet

Det er åpent! Akkurat nå er det en av få ting vi er helt sikre på. Sotahjørnet har en fin oppdatering på endringer hos rekruttene. Og det er i grunn det. Følg utviklinga på vår ryktebørs, den blir oppdatert så snart et rykte finner sted og er dermed nettets mest troverdige kilde på rykter.

Treningskamp mot Manchester United

Søndag er det treningskamp mot Manchester United på Ullevaal 19:00. Tidspunktet er ikke tilfeldig. Med nyåpnet overgangsvindu er dette en sjelden mulighet for bleike briter å vise seg frem for Oslos stolthet og vi regner med at Deila har et par spillere på blokka han vil følge ekstra nøye.

Hockeyfeber

Vi klarte det nesten. Med Iskrigerne på TV og spillere av en annen klasse utløste Vålerenga nesten hockeyfeber i Oslo. Første istrening var i flere år en tradisjon for nerdene blant oss, men plutselig var ungdomshallen full av folk som ville se sommerdvaske kropper gå på skøyter. Heldigvis har klubben febernedsettende i form av manglende informasjon om når og hvor ting skjer, så slipper vi å bli overoppheta i varmen.

Damekrise

Fra å være verdens beste i damefotball har manglende satsing fra forbundet gjort at damelandslaget i år kvalifiserte seg til EM, og det var det. Mange er de som diskuterer årsak, og en av de er vår egen Tina Wulf. Til Aftenposten ytrer hun seg kritisk om hvordan spillerne brukes og plasserer ansvaret i stor grad hos landslagstrenerMartin Sjögren:

Jeg mener at flere av de viktigste spillerne blir brukt feil. Det er masse kvaliteter ute på banen som de ikke klarer å få fram. Det aller mest overraskende er at vi har to verdensstjerner som ikke har vist noe som helst i hele mesterskapet

Selv om vi ikke er uenige med mediesjefen mener denne Dagboka at bildet er større enn som så. NFF sentralt viser i grunn liten vilje til å satse på å bygge opp Toppserien. Vålerenga og Stabæk (og til nød Lillestrøm) har lag både i Eliteserien og Toppserien. I tillegg er det damelag i Toppserien på mange passer  det spilles Eliteseriekamper. Hva med å ha dette i bevisstheten når terminlistene spikres? Det skulle jo være mulig.

Vålerenga i dag

Rusle en tur mellom småhus og stille gater i håp om å treffe bakgården til Vertshuset? Jupp, tenker det.

 

Legg igjen en kommentar