Dagboka onsdag 28. juni 2017

Damene spiller kamp i kveld kl 18, og den streames av Klanens Webradio. Ellers er det mye slåssing på Hedmarken. En kort dagbok er aller mest opptatt av at Vålerenga-damene spiller kamp mot Grand Bodø i toppseien i kveld. Olav Svendsrud og Rune Julsvik kommenterer kampen for webradioen. Slått til blods Det er på Hedmarken … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. juni 2017»

Damene spiller kamp i kveld kl 18, og den streames av Klanens Webradio. Ellers er det mye slåssing på Hedmarken.

En kort dagbok er aller mest opptatt av at Vålerenga-damene spiller kamp mot Grand Bodø i toppseien i kveld. Olav Svendsrud og Rune Julsvik kommenterer kampen for webradioen.

Slått til blods

Det er på Hedmarken det skjer. Hamar Arbeiderblad skriver: Ottestad-spilleren Sebastian ble meid ned i bakken under tirsdagens kamp mot Storhamar i 4. divisjon i fotball. På legevakta måtte han sy noen sting.

Episoden skjedde midtveis i annen omgang etter en amper duell nede ved det ene cornerflagget. Storhamar-spilleren Arbresh slo til Sebastian slik at han falt i bakken.

Ifølge HA sprutet det blod fra munnen hans. Flere av lagkameratene kom løpende i et forsøk på å komme til unnsetning. Christian ble så sint at han prøvde å ta igjen med en hard dytt. Dermed fikk han i likhet med Arbresh også marsjorde av dommeren.

Dagboka kan bare konstatere at Storhamar er Storhamar både sommer og vinter.

Rekdal til Tromsø?

Livet er herlig, dere. Kjetil Rekdal er visstnok en kandidat til å bli ny trener i Tromsø. Hva dagboka mener om det? Hvorfor ikke? Men vi tror det ikke før vi får se det. Kilde er Folkebladet i Tromsø.

Qaka til Viking?

Guds gave til fotballen, eller hva sa han egentlig om seg selv, ble fristilt kontrakten i Kristiansund. Nå er Kamer Qaka muligens aktuell for Viking. Vel, et bunnlag som skulle velge å satse på Kamar, er og blir et bunnlag gjennom resten av sesongen. Men større undre har skjedd i fotballen. Kilde er VG.

Zahid til utlandet?

Dagbladet skriver igjen om at Zahid er et hett salgsobjekt (ingen kilder), men kanskje synes nederlendere (ingen kilde) at han er for veik og temposvak. Vel, hva er det egentlig å si om dette?

Andreas Stene til VIF

Andreas Stene (26) kommer hjem til Vålerenga.

– Det är som sagt min moderklubb och en bra klubb i Norge, så det var inte så svårt, säger Stene om beslutet til Sundsvalls Tidning. Da fortsetter han ikke i Timrå IK, hvor han plukket 14 poeng på 50 matcher.

Vålerenga i dag

Sjekk ut damefotball kl 18.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar