Dagboka torsdag 22. juni 2017

Vålerenga Hockey har signert en ny iskriger. Du kan se Vålerenga mot Manchester United gratis og Vålerenga er drit gode i cupen! Dagboka er servert. Ball Vi starter med ei gladmelding. Vålerenga slo Røa 2-1 og har tatt seg videre til neste runde i cupen! Dagboka var litt bekymra med tanke på historikken mot akkurat Røa, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. juni 2017»

Vålerenga Hockey har signert en ny iskriger. Du kan se Vålerenga mot Manchester United gratis og Vålerenga er drit gode i cupen! Dagboka er servert.

Ball

Vi starter med ei gladmelding. Vålerenga slo Røa 2-1 og har tatt seg videre til neste runde i cupen! Dagboka var litt bekymra med tanke på historikken mot akkurat Røa, men der ble vi kraftig beroligga. Elise Krieghoff scora to ganger og det holdt. Vålerenga har et bra referat som vi anbefaler at du tar en titt på.

Vi fikk en prat med Vålerengas Anne-Lise Olsen etter kampslutt. Høyt oppe, som man skal være etter en slik seier, fortalte hun oss at hun syns Vålerenga var best. På tross av at ballen blei spilt høyt fram og tilbake de siste 20 minuttene og at begge lag mangla mye presisjon i spillet så var det en fortjent seier.

Damelaget har tatt seg veldig opp etter en dårlig start. Olsen mener at dette er fordi Toppserien er en mye mer fysisk liga enn mange andre i Europa. Vålerenga har henta en del utlendinger, og de har brukt litt tid på å tilpasse seg serien vår. Nå ser det uansett veldig mye bedre ut og vi har mye å glede oss til. Klubbens mål er cupfinale. Dit vil vi også!

Puck
I går signerte 19 år gamle Tom Andrè Christensen en ettårskontrakt. Christensen er en venstrefatta forward som fikk et par kamper på A-laget forrige sesong. Han kommer fra egen stall og har har spilt hele sin karriere i Vålerenga. En ekte Vålerengagutt med andre ord. Sånt liker vi.  På klubbens sider sier Christensen at målet hans er å spille seg inn fast på laget. Han er drit sugen på å være med når Vålerenga flytter inn i nytt Jordal. Det er drømmen. VPN-redaksjonen er svake for spillere med drømmer og ambisjoner. Vi er enda svakere for spillere som ikke er redde for å legge inn det arbeidet og den treninga som kreves for å bli blant de beste. Christensen er en sånn type.

Se Vålerenga mot Manchester United gratis
Er du under 25 år og har du eller familien dårlig økonomi, mottar familien sosiale stønader, eller har du foreldre hvor en eller begge er langtidsledige eller arbeidsuføre? Er du i tillegg Vålerenga – og/eller Manchester Unitedsupporter? Ja, da tilbyr Vålerenga Fotball Samfunn gratisbilletter til kampen mellom Vålerenga og Manchester United på Ullevaal Stadion, søndag 30. juli kl. 19.00.

I tillegg kan barn og familier tilknyttet barnevernet eller krisesenter som trenger en positiv opplevelse i hverdagen søke om gratisbilletter til denne kampen.

Les mere om tilbudet og hvordan du kan søke på klubbens sider.

Vålerenga i dag
Vi har latt oss inspirere av Tom Andrè Christensen. Vi begynner å trene…..i dag!!

 

Legg igjen en kommentar