Dagboka onsdag 21. juni 2017

Nå er alle i Vålerenga venner igjen: Hockeyen tar serieåpninga på Gjøvik fredag 8. september. Rekruttgutta snudde 0-1 til 2-1 i går, og i kveld skal forhåpentligvis Vålerenga-damene snu opp ned på Røa. Livet smiler og sola skinner. Det lå an til kaos da hockey skulle serieåpne «hjemme på Gjøvik» samme dag som vår nye … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. juni 2017»

Nå er alle i Vålerenga venner igjen: Hockeyen tar serieåpninga på Gjøvik fredag 8. september. Rekruttgutta snudde 0-1 til 2-1 i går, og i kveld skal forhåpentligvis Vålerenga-damene snu opp ned på Røa.

Livet smiler og sola skinner. Det lå an til kaos da hockey skulle serieåpne «hjemme på Gjøvik» samme dag som vår nye stadion skal åpnes. Men nå har noen snakket sammen, og alt ligger til rette for en super helg med hockey fredag, damefotball lørdag og herrefotball søndag. Sånn skal det være, det er nesten så en får en tåre i øyekroken.

Rotet bort ledelsen atter en gang

Heldigvis var denne tittelen ikke myntet på Vålerenga 2, men Finnsnes. Og vi fant den på nettstedet Folkebladet. For Vålerenga smakte det med seier etter tre strake tap, og det gjorde ingen ting at vi lå under 0-1 så lenge vi vinner 2-1. VIF-Fotball skriver:

Unggutten Bilal Njie erstatta Chidera Ejuke i den andre omgangen, og etter kun ni minutter på banen sørga kantspilleren for å bli matchvinner med sin 2-1-scoring ti minutter før fulltid.

Det kokte mot slutten av oppgjøret, og dommer Shervin Enger Heydary delte ut fire gule og ett rødt kort til Finnsnes i løpet av tre minutter. Nordlendingene prøvde naturligvis å komme tilbake i kampen, men Vålerenga 2 holdt stand og sørga for sesongens andre hjemmeseier.

– Det ble en krigeseier i en kamp som lever til siste spark på ballen. Vi har fortsatt mye å gå på spillemessig, og vi ønsker å fremstå enda mer fremoverretta i angrepsspillet, med et mer intensivt presspill, sier trener Gard Holme.

Damefotball

Vålerenga spiller i kveld cupkamp mot Røa. Det er tredje runde i NM. Lagene ligger ikke så langt unna hverandre på tabellen, så selv om det ble 0-2-tap for dem tidligere i år, bør det være muligheter i kveld. VPN ønsker et stort lykke til, og håper inderlig at Vålerenga fikser dette.

De fineste draktene

NTB skriver at Brann leder ikke bare Eliteserien i fotball. Nå topper bergenslaget også Norsk Toppfotballs kåring av den flotteste drakten i ligaen.

Dagboka sier bare: Eh, javel. Er folk fulle? Hvis Brann har de fineste draktene, er svigermora mi den fineste dama i byen!

Branns drakt fikk 21,93 prosent av stemmene. Rosenborg følger på annenplass med 19,85 prosent. 12,9 prosent liker Vålerengas blå, hvite og røde drakt, og den havner med det på tredjeplass.

Det er ikke opplyst fra NTFs side hvordan de ulike supporterstemmene er vektet.

Vålerenga i dag

Damene spiller kamp, og for oss andre er selve livet den evige kampen.

Legg igjen en kommentar