Dagboka tirsdag 20. juni 2017

Fotball-helgen er snart over, og på lørdag venter det dobbelt-derby mot LSK. Mye fotball i dagens korte dagbok. Det er kanskje ikke helg lenger, men siden VIF2 spiller i kveld så anser vi helgen helt fram til i dag. Vålerenga 2 tar i mot Finnsnes i Vallhall 17:30 i kveld. Det er en kamp Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. juni 2017»

Fotball-helgen er snart over, og på lørdag venter det dobbelt-derby mot LSK. Mye fotball i dagens korte dagbok.

Det er kanskje ikke helg lenger, men siden VIF2 spiller i kveld så anser vi helgen helt fram til i dag. Vålerenga 2 tar i mot Finnsnes i Vallhall 17:30 i kveld. Det er en kamp Vålerenga bør vinne for ikke å komme ned på nedrykksplass. Om spillerne har hodet på riktig plass så tror vi det går bra. Vi gleder oss uansett! En dag med Vålerenga-ball er en bra dag.

Noen som syns at en dag med Vålerenga-ball ikke er en så jævlig bra dag er Skeidoksene. De er i harnisk etter at Vålerenga har hatt stand i forbindelse med kampen mellom Skeid og KFUM i 2. divisjon. Vi skjønner at de blir sinna. Her inviterer Skeid og Discovery selve fienden inn i deres egen storstue. Inn i deres arrangement. Det blir som om Lyn skulle kræsja festen vår. Dårlig stil av Skeid og Discovery.

Dobbelt-opp mot LSK

Lørdag er den store dagen for Vålerenga og LSK. Klubbene skal møte hverandre hele to ganger i løpet av få timer. Først ut er LSK Kvinner mot Vålerenga i Toppserien. Denne kampen går på Lillestrøm og starter 15:00. Så, bare tre timer etterpå, starter eliteseriekampen Vålerenga – Lillestrøm på Ullevaal stadion.

Her kunne man med hell planlagt litt bedre, NFF. Joda – det går helt fint å komme seg fra Lillestrøm til Ullevaal på en time, men så skal du finne parkering, du skal inn på stadion, du må ha deg en burger… Alt sånt tar tid.

Derbydager er kult. Dagboka liker det. Men dagboka liker også at det er mulig å komme seg på begge kamper uten at man må stresse livet av seg.

Bedre planlegging neste gang.

Brann topper Eliteserien

Det året der Rosenborg bare skulle spasere inn seier på seier har vist seg å ikke bli sånn i det hele tatt. En klubb som skal livnære seg på avskjæret fra andre klubber har, på overraskende vis, tatt ledelsen i Eliteserien.

For oss bekrefter det bare påstanden om at årets Eliteserie har et fryktelig lavt nivå. Vi mistenker at det er en slags hvileskjær-sesong. Brann vinner nok ikke serien til slutt, men de minner litt om Leicester. Et lag helt uten evner som fosser framover og gjør det dritbra i én sesong, så dør de hen og forvitrer. En av de store forskjellene på Brann og Leicester er dog at der Leicester til tider var sjarmerende så er Brann en klubb fra Bergen.

 

Legg igjen en kommentar