Dagboka mandag 19. juni 2017

Som julekveld på kjerringa kom dagboka på meg. Grunnen er at jeg skal på ferie i morra og hodet mitt tror det er fredag. Sånn, da har vi fått gnidd sol, Middelhavet og 33 varmegrader i trynene deres. «Nesten på Playan Dagbok» på vei. Kjedelig uavgjort Ja det blei vel egentlig det i går. Kjedelig … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. juni 2017»

Som julekveld på kjerringa kom dagboka på meg. Grunnen er at jeg skal på ferie i morra og hodet mitt tror det er fredag. Sånn, da har vi fått gnidd sol, Middelhavet og 33 varmegrader i trynene deres. «Nesten på Playan Dagbok» på vei.

Kjedelig uavgjort

Ja det blei vel egentlig det i går. Kjedelig som i at selv om det var tendenser til moro i første omgang, dabba det skikkelig av etter pause. Kjedelig som i at «dette er et lag vi skal slå». Det blir trent av Tor Ole Skullerud for svingende. Treneren med den største flaksekarriera i norsk fotball. Han kom til dekka bord da han tok over U21 allerede kvalifisert og samspilt før et mesterskap, og han kom til et Molde stinne av gryn og ferdig samspilt fra Solskjærtida. Nå får han realitetene i trynet i Godset, og denne skribenten angrer bittert på at han ikke satte penger på at Skullerud får sparken i årets Eliteseriesesong. Var det kampen du ville lese om sier du? Da må du trykke her, og lese kampreffet vårt fra i går.

Qaka-monsteret

Verdens beste fotballspiller er fri på markedet! Kamer Qaka og Kristiansund har terminert kontrakten seg i mellom, og vår gamle «god»-gutt er nå sikker på at klubbene på kontinentet står i kø for å signere han! Det er mulig at han fortsetter karrieren på et kontinent. Hvilket er jeg litt usikker på. Jeg har hørt at den Thailandske serien ikke er så verst. Vil du lese mer om hvor god verdens beste fotballspiller var da han møtte Vålerenga tidligere i våres? Les Qaka-kampreffet vårt her.

Sutre-Kåre leverer igjen

Det er faktisk helt utrolig at RBK leder serien. Det de presterer i år med de ressursene og signeringene er så latterlig dårlig. At vi ikke daska de på Ullevål irriterer meg fortsatt! Og om ikke trenere og spillere fra barteby var sutrete nok i medgang, så tar det helt av i motgang. 1 seier på siste 6 kampene har det blitt, og da tilta det skikkelig for Ingebrigtsen når han snakka med VG 15 min etter sluttsignalet mot Haugesund i går. Den 17/18/19/20 år gamle midtstopperen til araberne synes Bendtner var dårlig(hadde Bendtner i lomma og vant 88% av luftduellene med dansken), og fikk da høre at ««Jeg driter da vel i hva Pallesen sier. Hva er han, 17 år med 10 kamper? Han ble vel starstruck av Bendtner».

Så spoler vi fram til i dag, og Ingebrigtsen ber om unnskyldning i samme avis. Fantastisk at han trenger å lese i VG at han er utafor! Litt sånn: dersom ingen reagerer er det greit. En kjip holdning å ha, spesielt som fotballtrener og generelt som menneske. Logikken er litt sånn: om jeg går inn med knottene først er det greit, så lenge vedkommende jeg klipper ned ikke blir skada og dommeren ikke ser det, og dersom ingen som så hva jeg holdt på med reagerer. I så fall ber jeg bare om unnskyldning og alt er Ok.

Det er bare å spenne seg fast for å se hva Ingebrigtsen sier når han må forsvare at RBK blei slått ut av Europacupkvalikken av et lag fra Irland.

Enga i dag

Nå er det lov å hate jernbanestasjonen på vei til Gardermoen i ei ukes tid fremover.

Legg igjen en kommentar