Dagboka onsdag 14. juni 2017

Da er det fullt fokus på Vålerenga og eliteserien igjen. Og gled deg til to potensielt fantastiske helger: Strømsgodset hjemme søndag kveld og Lillestrøm på besøk lørdag 24. juni. Men først skal rekruttgutta spille hjemmekamp i kveld kl 19. Det er lite sportslig nytt om dagen, så vi velger å se fremover til nye gleder … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. juni 2017»

Da er det fullt fokus på Vålerenga og eliteserien igjen. Og gled deg til to potensielt fantastiske helger: Strømsgodset hjemme søndag kveld og Lillestrøm på besøk lørdag 24. juni. Men først skal rekruttgutta spille hjemmekamp i kveld kl 19.

Det er lite sportslig nytt om dagen, så vi velger å se fremover til nye gleder og nye kamper. Hjemmekamper mot Godset og LSK kan bety dyp glede.

Football is a game of mistakes. Whoever makes the fewest mistakes wins. (Johan Cruyff)

Vi er altså på en tilsynelatende helt ok 8. plass med tre poeng opp til 4. plass og fem poeng til medalje. Samtidig er det fem poeng ned til direkte nedrykk, og seks lag har maks fire poeng mindre enn oss. Det sier oss noe du antagelig har reflektert over allerede: Årets eliteserie er sinnssykt jevn. Mange vil også si sinnssykt dårlig, men den lar vi ligge nå.

Vålerenga har hatt en liten pause fra fellestrening, men tirsdag var troppen samla på Valle igjen, skriver VIF-fotball.

Noen har brukt fridagene i utlandet, mens andre har spilt rekruttkamp. Deila på sin side har vært på golftur på Marbella.

– Det var godt med litt fri. Det har vært en tøff mai-måned, så det å få noen dager å puste på er bare positivt. Nå er vi fulle av energi og gleder oss til en fin treningsuke og en spennende kamp mot Strømsgodset på søndag, sier Deila.

Høyre-kritikk mot Enga

NRK skriver at Høyre kritiserer nok en gang de andre partiene for urimelig favorisering av Vålerenga. Denne gang slipper klubben unna en veiregning på 25 millioner kroner i forbindelse med nytt stadion.

Dagboka synes fokus er mer på plass her:

Kultur- og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) mener på sin side at det ville vært urimelig å stå på kravet om at Vålerenga skulle betale for en fremtidig opparbeidelse av Grenseveien, skriver NRK.

– Å be Vålerenga betale for noe vi ikke helt kan si hvordan blir ennå, det er litt vanskelig. Da får heller kommunen ta den eventuelle kostnaden, sier hun.

Vær sikker på at Høyre kommer til å klage videre selv om faktum er: Det er ikke noe prinsipielt galt med å gi bort verdier til frivillige aktiviteter. Det har blitt gjort i alle tider i Oslo og i alle andre kommuner.

Kamp i kveld kl 19

VIF-fotball skriver: Etter tre borteturer på rad er det endelig duket for hjemmekamp i Vallhall Arena igjen. Vålerenga 2 tar imot Asker onsdag kl. 19.00, i det som avslutter den 9. serierunden i PostNord-ligaen. Asker ligger helt sist på tabellen, med tre poeng mindre enn Vålerenga.

Ja, da ligger alt klart for solid hjemmeseier, men i denne ligaen er det absolutt også mulig å ryke på tap mot alle lag. 2. divisjon i år er kremen av tidligere års 2. divisjon. Så full innsats av alle gutta kreves for seier.

Vålerengas tropp:

  • Aslak Falch, Tinius Klaussen

  • Madhusan Sandrakumar, Kristoffer Hay, Ivan Näsberg, Oliver Valaker Edvardsen, Nicolay Grimstad, Jonas Levernes, Aslak Oberg

  • Felix Horn Myhre, Samuel Kari Fridjonsson, Ernest Agyiri, Ulrik Mathisen, Didrik Støer Hagen

  • Magnus Retsius Grødem, Henrik Kjelsrud Johansen, Chidera Ejuke, Bilal Njie

Vålerenga i dag

Øl, sol og Vålerenga – Asker kl 19. Skjer det egentlig noe annet?

 

 

Legg igjen en kommentar