Dagboka tirsdag 13. juni 2017

Landslagspauser er så dørgende kjedelige. Hvertfall når våre «beste» menn ikke har noe annet å spille for enn ære. Vi prøver å sprite opp tirsdagen med noe annet enn gin-tonic i denne korte dagboka. Vær forberedt på billige humorpoenger! Men først må vi snakke om alkohol likevel Det har seg nemlig sånn at nå er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. juni 2017»

Landslagspauser er så dørgende kjedelige. Hvertfall når våre «beste» menn ikke har noe annet å spille for enn ære. Vi prøver å sprite opp tirsdagen med noe annet enn gin-tonic i denne korte dagboka. Vær forberedt på billige humorpoenger!

Men først må vi snakke om alkohol likevel

Det har seg nemlig sånn at nå er drømmejobben ledig! Hvertfall hvis du har sitti ved et bord på Bohemen, ikledd Vålerenga-drakt, og kasta innpå halvliter etter halvliter, mens du egentlig drømmer om å være han eller hun som står bak baren, fortsatt ikledd Vålerenga-drakt.

Daglig leder for puben på Vålerengas nye fotballstadion søkes

Det lyser imot deg med store bokstaver inne på Klanen.no, hvor de skriver videre:

«Vi ser etter en dyktig og engasjert daglig leder – med hjerte for Vålerenga. Den rette personen har forretningsmessig teft, har solid erfaring fra bardrift, har minimum 5 års relevant bransjeerfaring. Erfaring kan kompensere for utdanning. Vår leder trives med engasjerte gjester.»

Tenk å få jobbe PÅ vår nye stadion a! Vegg i vegg med Sjappa og greier. Er du mannen, kvinnen eller transpersonen de leter etter? Kjenner du mannen, kvinnen eller transpersonen de leter etter? Sørg for å spre budskapet uansett, og les mer her!

«Og sånn pisser Arne, og Arne pisser sånn…»

Som om Nadderud ikke var forfallent nok og lukta urin fra før av, så måtte Arne Erlandsen plutselig late vannet sitt i en gang under tribunen bak trenerbenkene, midt under kampen mellom Stabæk og togstasjonen på vei til Gardermoen. TV2 melder at det pleier å ligge kamerautstyr og kabler i denne gangen. Hva slags kabler sier artikkelen ingenting om…

Dette synes Stabæk uansett generelt lite om og tok det opp med klubb og trener like etter kamp. Vi leser det slik at Erlandsen har fått smekk på bakrommet etterpå. Om det er på pungen veit vi ikke…

Enga i dag

Vi ser på gamle Engaspellere, som Berge og Maars Johnsen, slåss om Jämtland og Herjedalen, og funderer på hvorfor ikke Zahid og Berre er tatt ut.

Legg igjen en kommentar