Dagboka onsdag 7. juni 2017

Ny keeper er i boks. Vi har altså forsterket en lagdel som de fleste allviterne blant oss trodde var nogenlunde grei. Men sier Ronny hopp, så hopper vi. Dagboka tenker også høyt om åpningshelga. Keeper-Adam kommer altså hjem etter mange år rundt omkring. Det er åpenbart penger på Valle igjen, og det som var en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. juni 2017»

Ny keeper er i boks. Vi har altså forsterket en lagdel som de fleste allviterne blant oss trodde var nogenlunde grei. Men sier Ronny hopp, så hopper vi. Dagboka tenker også høyt om åpningshelga.

Keeper-Adam kommer altså hjem etter mange år rundt omkring. Det er åpenbart penger på Valle igjen, og det som var en stor økonomisk krise for ikke så veldig lenge siden, er det åpenbart ikke lenger.

Dagboka er både glad og forundret. Glad for at Adam er på plass, men likevel forundret over at vi velger å bruke penger på denne måten. Nå aner jo ikke vi hva Adam krever i lønn, men han får nok mer enn de fleste på laget, og da er vår glede en smule betinget. Men vi stoler fortsatt blindt på Ronny.

Hva er en god supporter?

I den forbindelse kan vi jo lufte en en kjent og kjær problemstilling: Når er det egentlig greit å rope ut sine kritiske meninger og tanker mot trenere, spillere og klubben generelt? Må du alltid holde lojalt kjeft, eller har du som har betalt inngangspenger lov til å kjefte på spellera under match?

[poll id=»36″]

Åpningshelga

Damene spiller lørdag. Herrene søndag. Det er åpningshelga. Dagboka scanner forumet innimellom, og i dag fikk vi med oss denne påstanden:

Jeg tror de fleste av oss regner herre-kampen for åpningskampen, så begge to kan med fordel markedsføres som åpningskamp. Det blir jo åpningskampen til herrene dette her.

Han/hun fikk svar: Nå må du ikke bli helt Romøren.

Og en annen heiv seg på:

Haha, selvfølgelig er det herrene sin kamp på søndag som blir åpningskampen. Hva enn som skjer på lørdag er for en generalprøve å regne. Om det er damelaget, juniorlaget, andrelaget eller gatelaget som spiller der på lørdag er i grunn ett fett for meg.

Åpningskampen er med A-lag herrer på søndag, ferdig med det. Stadion bygges for Vålerenga sitt A-lag, og at det kommer resten av lagene i Vålerenga til gode er bare en bonus!

Forøvrig digg å ha sesongkortet i boks, så man slipper å stresse med å skaffe billett til åpningskampen. Den må man få med seg om man har noe som helst forhold til klubben.

Og igjen svares det:

Ro ned litt da. Det er utrolig harry å krangle over hvem som har åpningskamp: det er Vålerenga over hele fjøla! Og vi belønnes med Kinder egg: toppserieoppgjør på lørdag, haraball lørdagskvelden og eliteserieoppgjør på søndag! Det er helt likegyldig hva som kommer først, bare det er kongeblått

Dagboka legger til for egen del at det er interessant å se hvordan man kaller seg Vålerenga-supporter og samtidig pisser på klubben ved å ikke anerkjenne andre deler av klubben. Det er så jævlig bak mål.

Vålerenga i dag

Bestille rom på Scandic Helsfyr til åpningshelga og kanskje ta seg en tur på Valle for å se noen unge talenter spella fotball.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar