Adam Larsen Kwarasay klar for Vålerenga

Som det ble spekulert i gjennom helgen så er Adam Larsen Kwarasay nå bekreftet klar for Vålerenga. Keeperen har signert en avtale med Vålerenga ut 2020-sesongen. Til Vif-fotball.no sier han følgende: – Det er fantastisk å være tilbake. Det føles veldig riktig og veldig bra, og jeg gleder meg stort, sier Larsen Kwarasey, som har … Fortsett å lese «Adam Larsen Kwarasay klar for Vålerenga»

Som det ble spekulert i gjennom helgen så er Adam Larsen Kwarasay nå bekreftet klar for Vålerenga.

Keeperen har signert en avtale med Vålerenga ut 2020-sesongen.

Til Vif-fotball.no sier han følgende:

– Det er fantastisk å være tilbake. Det føles veldig riktig og veldig bra, og jeg gleder meg stort, sier Larsen Kwarasey, som har en hårete ambisjon: 

– Jeg skal ta gull med Vålerenga!

Kwarasay spilte i Vålerenga frem til 2007 da han gikk til Strømsgodset for å få spilletid på eliteserienivå. Etter 154 kamper og seriegull for Godset gikk han i desember 2014 til den amerikanske klubben Portland Timbers. I fjor sommer ble han hentet til Rosenborg da André Hansen pådro seg en skade. I Trondheim var det Hansen som ble satset på og Adam dro i januar videre til danske Brøndby hvor han signerte en 4-års kontrakt. I Brøndby har han møtt sterk konkurranse om keeperplassen fra dansken Frederik Rønnow som har blitt fast inventar mellom stengene.

Nå har altså keeperen valgt å sette kursen hjem til Oslo.

Adam valgte også å spille for Ghana og ikke Norge når han valgte hvilket landslag han ønsker å spille for. Totalt fikk han 24 landskamper for Ghana, inkludert VM i Brasil 2014. Mesterskapet ble et eneste kaos for Ghana, og toppet seg da to av spillerne ble sendt hjem før den siste kampen i gruppespillet.

I Vålerenga var Adam Larsen Kwarasay en del av den meget gode 1987-årgangen, sammen med spillere som Jørgen Horn og Glenn Roberts. Selv om laget var et av Norges beste var det et fåtall spillere som slo gjennom på toppnivå og i dag er det kun Adam og Jørgen (Strømsgodset) som spiller på toppnivå.

VPN ønsker Adam velkommen hjem!

Legg igjen en kommentar