Dagboka tirsdag 30. mai 2017

Seinboka moraliserer litt, vi ser på VIF2 og den gleder seg til bortekamper. Også registrerer vi at det overraskende nok ikke er plass til en eneste Vålerenga-spiller i landslagstroppen. Noe av det mest spennende som finnes er å se på hvor fort folkeopinionen endrer seg. Det er ikke mange kamper siden Jonathan Tollås Nation var … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. mai 2017»

Seinboka moraliserer litt, vi ser på VIF2 og den gleder seg til bortekamper. Også registrerer vi at det overraskende nok ikke er plass til en eneste Vålerenga-spiller i landslagstroppen.

Noe av det mest spennende som finnes er å se på hvor fort folkeopinionen endrer seg. Det er ikke mange kamper siden Jonathan Tollås Nation var en vandrende katastrofe som vi måtte bli kvitt så fort som mulig til å bli en det er skandale at vi ikke har signert for nye fem år.

Vi supportere har en tendens til å tenke ekstremt kortsiktig. Dette må vi ikke slutte med, men vi må lære oss å puste med magen. Det er ikke alle tanker som må ut av hodet. Noe kan faktisk bli værende der også.

Dagens dagbokskribent følger, i tillegg til Vålerenga, også lag i utlandet. Det medfører en del lesing på utenlandske fotballfora. Akkurat det samme gjentar seg der. Er man ikke på det nivået som blir forventa er man rubbish. Da er du ikke en god nok spiller. Du kan faktisk ikke spille fotball i det hele tatt.

At dette skrives på fotballfora på det ganske internett er egentlig greit. Vi tror ikke spillerne tar seg så nær av det. Det som dog er  ugreit er å skrike det samma når du står på tribunen. Det er ingen som blir en bedre spiller av å bli fortalt at man er hardere mottak enn Peter Werni. Derav tanken om å puste med magan.

Vålerenga 2 gikk på en skrell

Mandag spilte Vålerenga 2 bortekamp mot KFUM. Den kampen er en av de vi vel helst ser går i glemmeboka. I løpet av de 30 første minuttene stod det 4-0 til KFUM og det ble med det. Mer om miséren mot KFUM kan du lese på klubbens sider, men vi veit ikke om du vil det.

De neste kampene

Den beste kampen er den som aldri er spilt, og de er det heldigvis ekstremt mange av. Neste match ut er borte mot Ørn-Horten på Lystlunden. Det er i cupen og den spilles i morgen. Du skulle kanskje tro at damene skulle spille cupkamp samtidig, men der tok du skammelig feil. 2. runde-kampen mot Fløy til VIF Damer er utsatt til 15. juni.

Så er det helg. Der skal Vålerenga Elite Herrer fly til Tromsø for å spille snøballkrig, mens damene skal til Harstad og møte Medkila.

Dette blir forhåpentligvis en fin Vålerenga-uka. Vi gleder oss!

Landslaget i dag

Det er ikke en eneste VIF-spiller i a-landslagstroppen.

 

Legg igjen en kommentar