Dagboka mandag 29. mai 2017

Det blir en litt kort dagbok i dag. Undertegnede har skrivekrampe etter kampreferatskriving i går, og har med seg valpen på jobb i sentrum, så med jevne mellomrom må vi ned og bæsje på plenen til Erna. Tolk det som du vil… Godfølelsen er i hvert fall tilbake etter gårsdagens kamp! Besøk fra Barteby Jepp! … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. mai 2017»

Det blir en litt kort dagbok i dag. Undertegnede har skrivekrampe etter kampreferatskriving i går, og har med seg valpen på jobb i sentrum, så med jevne mellomrom må vi ned og bæsje på plenen til Erna. Tolk det som du vil… Godfølelsen er i hvert fall tilbake etter gårsdagens kamp!

Besøk fra Barteby

Jepp! Skaptrønderne i Oslo krøp frem fra kloakken i år også, for å fylle nedre del av VG-svingen. Selv om de har sanger som får deg til å sovne, så skaper de i hvert fall litt lyd. Og å bli sunget ut på egen bane er det nulltoleranse for, så Bendit svarte, og akkurat som gutta på banen, gikk de rett i strupen på det mokkasinelskende folket! Det var en ren fornøyelse å høre på fra pressetribuna. Selv Morten Stokstad var imponert! Personlig synes jeg det er verre å tape for Rosenborg, enn for jernbanestasjonen på vei til Gardermoen og Brann, så da Stengel dunka kula i nettet spratt jeg opp fra setet, hytta med neven og jubla! Jeg er ikke der for å være nøytral! Og gi nå for all del Stengel ny kontrakt! Han er i ferd med å ta opp arven etter Freddy som «ekte Vålerenga-gutt»!

Kampen i seg sjøl kan du lese mer om i det Nobels Litteraturpris-nominerte kampreferatet fra i går.

Dagsavisen på ball

I motsetning til Rosenborgs Meling, som traff Fredheim Holm med strake bein og knotter i går, treffer Reidar Sollie ballen i sin oppsummering av hvordan Enga så ut i går. Les!

Hva skal baren hete?

Nå kjører Klanen navnekonkurranse på supporter-puben på ny stadion. Vi plukker litt fra de allerede innkomne forslaga vi liker best:

Hvorfor kan de ikke kalle den bare for Pøbben a? Jeg mener Sjappa flytter vel også opp dit etterhvert og da har man Sjappa og Pøbben. Hva mer trenger man for å få en glad lørdag?? Keep it enkelt lissom. Vi pleier jo alltid å drite oss ut når vi prøver å være fancy.

Pøbben med tagline «du drikker for flere enn bare deg sjæl» bør vinne detta her!

Cup på onsdag

Vi skal ut og kjøre ferje! Paraplydrinker på Moss-Horten-ferja før vi går videre på straffer mot Gashis gamle klubb 18:30 på onsdag. Lurer på om Bohinen kjenner noen ektefeller der også… Kjøp billett og bli med!

Enga i dag

Vi nyter godfølelsen etter kampen i går, sola, en kald en, og leker med nye navn til supporterbaren på Valle.

Legg igjen en kommentar