KWR streamer NM G19: Vålerenga – Bærum

Klanens Webradio streamer NM-kampen mellom Vålerengas G19-lag og Bærums G19 lag. Kampen ser du her. Om du ikke var lei av cupkamper så kan vi fortelle deg at det er enda en godbit i vente. I G19 NM 2. runde møter Vålerenga Bærum. Kampen går på Vallefeltet, men har du ikke mulighet så kan du … Fortsett å lese «KWR streamer NM G19: Vålerenga – Bærum»

Klanens Webradio streamer NM-kampen mellom Vålerengas G19-lag og Bærums G19 lag. Kampen ser du her.

Om du ikke var lei av cupkamper så kan vi fortelle deg at det er enda en godbit i vente. I G19 NM 2. runde møter Vålerenga Bærum. Kampen går på Vallefeltet, men har du ikke mulighet så kan du se den her. Sendestart er  13:15. Kampstart er 13:30.

[youtube=https://youtu.be/ph6VJxivDy4]

Takk til KWR for sendinga!

Legg igjen en kommentar